Strømsgodset blei for sterke - Sogndal tapte på bortebane

(STRØMSGODSET – SOGNDAL 3-1): Heimelaget blei for sterke og Sogndal må reise heim utan poeng.

Strømsgodset - Sogndal

FOR STERKE: Serieleiaren Strømsgodset stakk av med sigeren då Sogndal besøkte Marienlyst stadion.

Det tok berre tre minutt før det første målet kom på Marienlyst stadion.

Bismarck Adjei Boateng klinte ballen i mål og dermed fekk Strømsgodset ein draumestart. Sogndal var kompakte i forsvar og det blei langt mellom sjansane trass i at Godset hadde overtak. Laga gjekk til pause med 1-0.

– Tapte for eit betre lag

Ti minutt ut i andre omgang stod det 2–0 då Stefan Johansen skåra for heimelaget. Sogndal sitt eine mål kom i det 30. minuttet då Malick Mane putta ballen i mål. Då blei det eit snev av spenning i kampen. Men den varte berre eit minutt, for like etter skåra Boateng igjen for Godset. 3-1 blei også sluttresultatet.

Trass tapet i kveld var ikkje Sogndal-trenar Jonas Olsson heilt misnøgd etter kampen.

– Eg kan ikkje forlange meir av spelarane, eg er stolt av dei. Vi jobba hardt i 90 minutt og hadde moglegheit for redusering. Men i dag tapte vi for eit betre lag, seier Olsson til NRK.no.