I førre veke vart det påvist at e.coli-smitten stammar frå sognemorr som blir produsert ved Terina i Sogndal. Det er over 50 ingrediensar i pølsene, men no intensiverer Mattilsynet jakta på smittekjelda i spekk frå gris og i sauekjøt.
Spekk frå gris eller sauekjøt kan vere smittekjelda til E.coli-utbrotet.
Artikkelen er flere år gammel.
I førre veke vart det påvist at e.coli-smitten stammar frå sognemorr som blir produsert ved Terina i Sogndal. Det er over 50 ingrediensar i pølsene, men no intensiverer Mattilsynet jakta på smittekjelda i spekk frå gris og i sauekjøt.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.