Sjå direkte: Cupfesten mellom Florø og Sogndal

FLORØ (NRK): Florø har teke imot storebror Sogndal i den tredje runden i NM-cupen. Her kan både sjå og følgje kampen i tekstoppdateringar.

Her kan du sjå kampen direkte.

• Saka vert oppdatert.

SISTE: Florø-spelar Christer Husa var først uheldig og heada ein corner frå Gilbert Koomson i eige mål, men få minutt etter parkerte Rashad Muhammed heile Sogndal-forsvaret og sette inn utlikninga til 1–1. Fem minutt seinaren sende Monir Benmoussa heimelaget i føringa.

For andre gang i historia møter Florø storebror Sogndal til cupkamp. Sist var førsterundekampen i 2012, då Florø sjokkerte og vann 3–0. Sidan den gongen har Florø rykka opp frå tredje- til førstedivisjon medan Sogndal framleis er i eliteserien.

Florø-Sogndal 31.05.2017

I GANG: Oppgjeret mellom storebror og veslebror er i gang.

Lagoppstillingane ser slik ut:

Florø (4–3–3): Nicklas Frenderup – Christer Husa, Runar Hove, Vegard Gjermundstad, Christopher Lindquist – Luc Jeggo, Stefans Aase, Erlend Hove – Rashad Muhammed, Endre Kupen, Monir Benmoussa.

Sogndal (442): Mathias Dyngeland – Taijo Teniste, Per Magnus Steiring, Espen Næss Lund, Ulrik Fredriksen – Gilbert Koomson, Eirik Birkelund, Chidiebere Nwakali, Lars Christian Kjemhus – Bendik Bye, Martin Ramsland.