NRK Meny
topp hendingar

Krim og hendingar Sogn og Fjordane

Oppsummert

Tips oss på sf@nrk.no, på våre Facebook-sider, emneknagg #nrksf eller på telefon 57 72 42 42

 • Biologar sørga for leiteaksjon

  Den store utrykkinga i langs elva i Førde sentrum viste seg å vera falsk alarm. Politiet melder at to dykkarar som dreiv med telling av fisk i elva, og at ingenting tyder på at det er andre personar som har hamna i elva.

 • Melding om person i elv

  Alle naudetatane har rykt ut til ei melding om ein person i elva i Førde sentrum. Ein passasjer på ein forbipasserande buss rapporterte å ha sett ein person i elva. Politiet opplyser at dei ikkje har gjort observasjonar og bebuarar langs elva har observert personar som snorkla i elva nokre minutt før politiet vart varsla. Luftambulansen vil også gjera søk frå lufta.

  Naudetatar i Førde, elv
  Foto: Steinar Lote / NRK
 • Brann i Gulen

  Det brenn i eit lagerbygg ved Sætre mellom Instefjord og Oppedal i Gulen. Lagerbygget ligg ved ein kai, og det skal vere eit fiskeoppdrett. Brannen er no under kontroll og ingen personar skal ha kome til skade, seier vaktkommandør Stig Tetler ved 110-sentralen i Hordaland.

 • Vald i Florø

  Ein person er pågripen etter å ha slege til ein annan person i Florø tysdag kveld. Ifølge politiet skal valden vere umotivert.

  Laster Twitter-innhold
 • Politiet ber om tips etter sakna

  Politiet står utan spor etter ein sakna 58-åring som sist blei sett i Askvoll, men dei held framleis på med etterforsking, skriv Haugesunds Avis. Mannen og båten «Fram» vart meldt sakna etter at han ikkje kom tilbake til Stord. – Det er framleis eit mysterium kor mannen har blitt av, seier Nils Blikra ved Stord lensmannskontor til avisa.

Statens helsetilsyn har avdekka at fire av fem norske kommunar som blei sjekka bryt lova og gir eit for dårleg tilbod til utviklingshemma.
Første i Norge som har vektløfting som valgfag.