NRK Meny
topp hendingar

Krim og hendingar Sogn og Fjordane

Oppsummert

Tips oss på sf@nrk.no, på våre Facebook-sider, emneknagg #nrksf eller på telefon 57 72 42 42

 • Hjelpemannskap skal øve

  Mannskap frå hjelpekorpsa i Florø, Førde og Naustdal skal i kveld ha ei øving i Førdehuset. Politiet skal også vere til stades. Øvinga skjer mellom kl. 18:00 og 20:30. – Vi skal øve på å søkje gjennom hus. Vi har av og til hussøk i samband med leiteaksjonar, så dette er viktig å trene på, seier leiar Marie Nygård i Førde Røde Kors Hjelpekorps.

 • Politiet har problem med telefonen

  Vest politidistrikt har problem med innkomande anrop (02800 og 55556300) og klarer ikkje å svare på desse telefonnummera. Dei oppmodar folk om å ringe 112 ved naud. – Det vert jobba med saken. Ved kontakt med politiet, kan ein gå til politiet.no og søke opp lokalt politi og ta kontakt der, skriv politivakta på Twitter.

 • Blindpassasjer på Hurtigruten

  Politiet melder at de rykker ut til Florø kai i Sogn og Fjordane for å hente en beruset mann på hurtigruteskipet MS Trollfjord. Mannen skal ha sneket seg om bord i Bergen og skal ha nektet å betale for seg, ifølge politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Utan straum

  Feil på høgspentnettet har gjort at straumen i ein periode har vore vekke i Eikefjord. Dei fleste abonnentane har no fått att straumen, men i underkant av 100 abonnentar er framleis utan straum. Det gjeld abonnentar på strekninga Hatleset–Tonheim, Kvalvik og Nesjane. Fleire montørar er i kveld ute for å rette feil.