Skarstein vann den nasjonale finalen i konkurransen «Kokk og bonde på same lag».
Målet var å kåre den beste regionale maten i Norge, og Skarstein gjekk altså av med førsteplassen, skriv Firdaposten.no.
Kjøkkensjef på restauranten Hjørnevikbua i Florø, Tore Skarstein, gjekk i går ettermiddag sigrande ut av ein nasjonal kokkekonkurranse under Gladmatfestivalen i Stavanger.
Artikkelen er flere år gammel.
Skarstein vann den nasjonale finalen i konkurransen «Kokk og bonde på same lag».
Målet var å kåre den beste regionale maten i Norge, og Skarstein gjekk altså av med førsteplassen, skriv Firdaposten.no.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.