NRK Meny
Normal

Sjå Fjellfolk på Falketind

Fjellfolk som sankar sauer med sykkel er ikkje som andre folk. Sjå også det sterke møtet med fjelltoppen Falketind som betyr mykje for Solbjørg, Sigrid og Sander.

Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet. Sigrid, Sander og Solbjørg vender tilbake til Falketind for å minnast ein dei var glade i. Familien Flatlandsmo tvingar slekta til eit møte med høgdeskrekken og Tor Olav lurer på kvifor ikkje fleire hentar sauene ned frå fjellet med sykkel. (4:6)

I denne episoden av Fjellfolk skal Solbjørg, Sander og Sigrid til Falketind. Fjelltoppen betyr mykje for alle tre - ein ven av dei blir minna på toppen.

I den fjerde episoden av denne sesongen av Fjellfolk møter vi Sigrid, Sander og Solbjørg som vender tilbake til Falketind for å minnast ein dei var glad i.

I dokumentarserien møter ein menneske som lever i, for og av fjellet, og i dag får du sjå korleis det går når familien Flatlandsmo tvingar slekta til eit møte med høgdeskrekken.

I tillegg har Tor Olav ein lur måte å sanke sauer på. Han undrar seg kvifor ikkje fleire hentar sauene ned frå fjellet med sykkel.

Sjå tidlegare episodar og kveldens episode her

Første hybridferje er på plass på Anda-Lote
Den nye regjeringa vurderer å kvitte seg med odelslova. Det kjem ikkje på tale, svarer bøndene.