NRK Sogn og Fjordane - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Stort straumbrot på kysten

  I Gulen er 116 abonnentar utan straum. BKK melder på sine nettsider at årsaka er ukjend, men at dei i morgontimane i dag vil starte feilretting. Kraftgiganten har måndag morgon åtte feil som råkar 609 kundar langs vestlandskysten.

  Straumlaust langs vestlandskysten.
  Foto: Skjermdump
 • Frifunnen for høg fart

  Ein mann i slutten av 40-åra er i Sogn og Fjordane Tingrett frifunnen for å ha køyrt for fort i ei 70-sone i Gudvangen i mai i fjor. Bilen til mannen vart registrert av ein fotoboks på E16, men retten meiner at biletet frå fotoboksen ikkje har vore godt nok til å identifisere bileigaren som den som var førar av bilen under fartsoverskridinga.

 • Glatte vegar fleire stader

  Ein tipsar har meldt inn til NRK at det er veldig glatt på vegen langs Hornindalsvatnet, mellom Nordfjordeid og Kjøs bru. Vegvesenet stadfestar at det er glatte vegar fleire stader i fylket, og at bilistar må vere merksame.

  Glatte vegar i Hornindal
  Foto: Kim Andre Leite
 • To lokale med i EM

  I dag har det vore EM i terrengløp i Italia. Marius Vedvik frå Førde på 39.-plass, medan Eivind Øygard frå Jølster kom på 59.-plass. – Eg er nok litt betre når løypa er litt tøffare og brattare, seier Øygard, som likevel er fornøgd med eigen innsats.

  Eivind Øygard
  Foto: Noralv Pedersen / NRK
Laster innhold, vennligst vent..
Statens helsetilsyn har avdekka at fire av fem norske kommunar som blei sjekka bryt lova og gir eit for dårleg tilbod til utviklingshemma.
Første i Norge som har vektløfting som valgfag.