NRK Sogn og Fjordane - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Utan straum

  Feil på høgspentnettet har gjort at straumen i ein periode har vore vekke i Eikefjord. Dei fleste abonnentane har no fått att straumen, men i underkant av 100 abonnentar er framleis utan straum. Det gjeld abonnentar på strekninga Hatleset–Tonheim, Kvalvik og Nesjane. Fleire montørar er i kveld ute for å rette feil.

 • Seks nye avdelingsdirektørar

  Fylkesmannen har bestemt kven som får dei seks direktørrollene for fagavdelingane når Hordaland og Sogn og Fjordane vert slått saman til eitt fylke frå 1. januar 2020. Dei seks er Helga Arianson (Helse-, sosial og barnevern), Anne Hjermann (Utdanning og verjemål), Nils Erling Yndesdal (Kommunal), Christian Rekkedal (Landbruk), Kjell Kvingedal (Miljø) og Jorunn Felde (Organisasjon og strategi). Fylkesembeta i det nye fylket vert slått saman frå 1. januar 2019.

 • Sjå Vestlandsrevyen 20.55

  Programleder: Mariann Reikerås
 • Lagt ut for sal

  Raftevold Hotel i Hornindal er lagt ut for sal på Finn.no. Det skriv avisa Fjordingen. I annonsen på Finn står det at hotellet har 44 dobbelrom og prisantydningen er på 14,5 millionar kroner. – Familiesituasjonen heime i Tyskland gjer at eg ønskjer å flytte tilbake. Det er synd å forlate både hotellet og Hornindal, men ein kjem til eit vegskilje der ein må ta val. Og då fell valet på familien heime, seier dagleg leiar Jens Brokmann til Fjordingen.

  Raftevolds Hotel
  Foto: Ottar Starheim / NRK
Laster innhold, vennligst vent..