NRK Sogn og Fjordane - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Andrea vidare i talentprogram

  Andrea Santiago Stønjum (16) frå Måløy sang sist av The Voice-deltakarane, men var også ein av dei seks som sang seg også vidare i TV2-konkurransen. – Det var tortur dei sekunda, sa 16-åringen til kanalen etter at det var klart at August Dahl var den som måtte forlate konkurransen.

  Andrea Santiago Stønjum og Celine Brunsvik Mork
  Foto: Alf Vidar Snæland
 • Fannemel nummer 19 i Wisla

  Skihopparen Anders Fannemel er klar for søndagens verdscuprenn i Polen. Honndølen strekte seg til 122 meter og enda med det på 19. plass i kvalifiseringa i kveld. Alle dei seks norske tok seg vidare til opningsrennet. Robert Johansson var beste norske i kvalifiseringa med 10. plass. Laurdag står laghopping på programmet.

  Anders Fannemel på veg ut frå mixed zone
  Foto: Rune Fossum / NRK
 • Sjå Vestlandsrevyen fredag

  Programleiar Mariann Reikerås.

  Programleiar: Mariann Reikerås
 • Årdøler på landslagssamlingar

  Hege Bakken Wahlquist (Silkeborg-Voel) er med når det norske rekruttlandslaget i handball som neste veke møter Sveits, Austerrike og vertsnasjonen Tsjekkia til turnering i neste veke. I tillegg er sambygdingen Marita Ylvisåker Aaberg (15) teken ut til den første av to kartleggingssamlingar til jentelandslaget neste helg.

  Hege Bakken Wahlquist
  Foto: Kjell Arvid Stølen / NRK
Laster innhold, vennligst vent..
Statens helsetilsyn har avdekka at fire av fem norske kommunar som blei sjekka bryt lova og gir eit for dårleg tilbod til utviklingshemma.
Første i Norge som har vektløfting som valgfag.