NRK Meny
Normal

Martin Ødegaard skjermes for pressen: Gjennomførte lukket toalettbesøk

Nordmannen brukte samme bås som Ronaldo.

Martin Ødegaard (NRK Satiriks)
Foto: Javier Lizón / EFE / NTB scanpix

Etter den historiske debuten for Real Madrids B-lag Castillas blir Martin Ødegaard nå skjermet for pressen. Hverken spansk eller norsk presse fikk være med da unggutten besøkte toalettet etter kampen.

– Nei, det er ikke vanlig her i Spania. Idrettsutøvere blir beskyttet for mediatrykket, sier Ødegaards agent Tore Pedersen, som opplyser at det kun var Ødegaards far som fikk være med inn.

Avføringen skal etter alt å dømme ha vært fast og fin, i alle fall ifølge rapportene på Real Madrids egne nettsider. Det er ingen ting som tyder på at bæsjen ble delt i to eller var vanskelig å skylle ned.

Superstjerne Cristiano Ronaldo benyttet seg av den samme båsen bare timer etter nordmannen, og portugiseren hyller Ødegaards toalettvaner:

– Det var ikke noe uvanlig med det toalettet. Hvorfor spør du? skrøt Ronaldo til 5080 Nyhetskanalen mandag morgen.

Hvis Ødegaard debuterer mot Schalke i Champions League neste onsdag, blir han den yngste spilleren i fotballhistorien. Det er litt av en bragd for en gutt på bare 16 år. Ricardo Muñoz er journalist i Barca og har allerede latt seg imponere av guttens unge alder:

– Han viste prov på svært unge takter, allerede fra første spark på treningsfeltet. Han har helt klart unge kvaliteter, sier Muñoz, som mer enn antyder at Ødegaard kan bli den yngste historiske personen i verden.