Kaos i USA: Her er alt som kan skje

Etter nattens presidentvalg i USA er det fortsatt fullstendig åpent hva som vil skje. Dette er de mest sannsynlige scenarioene for de neste dagene.

Joe Biden og Donald Trump

Scenario 1: Stemmene i Midt-Vesten telles raskere enn antatt og gir Donald Trump en klar seier. Presidenten feirer med å ha sex med sin datter Ivanka.

Scenario 2: Joe Biden vinner, noe som fører til oppvaskmøte i Kreml. Åtte av president Vladimir Putins nære medarbeidere blir forgiftet.

Scenario 3: Trump taper knepent og holder stort folkemøte i statlig fengsel.

Scenario 4: Forvirrede norske USA-eksperter sitter oppe tre netter på rad og analyserer alle episodene av West Wing for å finne svar. Dersom de kommer fram til at valgresultatet ikke stemmer med det som skjedde i HBO-serien, er det ventet at de vil storme Det hvite hus og ta livet av sivile.

Scenario 5: Biden vinner stort og Demokratene feirer med å ligge med barn i kjelleren til en pizzarestaurant i Washington DC.

Scenario 6: Tallknusere som jobber med meningsmålinger får endelig rett, og Hillary Clinton vinner valget.

Scenario 7: Vippestatene vipper helt over og lander opp ned.

Scenario 8: Trump taper Michigan og bygger en mur rundt hele staten.

Scenario 9: Biden vinner, men får ikke med seg at han har vunnet fordi han har sovnet. Kamala Harris må støtte ham opp i stående stilling og binde fast en av sine sko til en av Bidens sko. Slik ser det ut som han går sammen med henne inn på podiet for å holde en seierstale. Ingen ser at det er Harris som egentlig prater fordi begge har på enorme munnbind.

Scenario 10: USA-ekspert Eirik Bergesen blir sittende i TV2s studio i fire dager og gjenta at han har jobbet 10 år i UD.

Scenario 11: Christian Tybring-Gjedde anker valgresultatet helt opp til Nobel-komiteen.

Scenario 12: Uavklart situasjon. Trump erklærer at han har vunnet valget i 2020 og 2024.

Scenario 13: Velgere i USA ergrer seg over at de har utsatt å gjøre noe med valgmannssystemet før dette valget også, og lover å ta det i god tid før neste valg.

Scenario 14: Biden vinner, men Trump nekter å gå av. Biden forsøker å skape ro i landet ved å holde en tale hvor han aksepterer Trump som president. Trump svarer med å ta livet av Biden.

Scenario 15: Det blir umulig å kåre en vinner. USA settes under administrasjon av norske USA-eksperter. Hans Olav Lahlum blir landets første norske president, Sofie Høgestøl blir visepresident og Gjermund Stenberg Eriksen blir førstedame.

Scenario 16: Ledelsen i Twitter drar hjem til Trump, tar fra ham telefonen og sperrer ham inne.

Scenario 17: Trump vinner stort og gjør 6. november til offisiell golfdag.

Scenario 18: Trump aksepterer at han har tapt valget og innsetter seg selv og hele sin familie som høyesterettsdommere.

Scenario 19: Biden dør etter at valgkampbussen han sitter i blir presset av veien av NRKs Anders Magnus.

Scenario 20: Trump aksepterer nederlaget og setter opp et satirisk sceneshow hvor han bare etterligner reportere med cerebral parese.

Scenario 21: Biden vinner knapt, får et illebefinnende og faller på atomknappen. Rakettene, som er forhåndsinnstilt av Trump, avfyres og utsletter Kina, CNN og Fauci.

Våre tallknusere mener det er rundt 80% sjanse for at alle disse scenarioene vil inntreffe.