Bloggen Mamma til Michelle skifter navn til Direktør for Michelle

– Vil være 100% ærlig i alt jeg gjør.

Direktør for Michelle

Den populære bloggen Mamma til Michelle skifter for første gang navn.

– Ja, det har jo skjedd mye siden jeg begynte å skrive for fem år siden. I dag føler jeg at «Direktør for Michelle» er mer dekkende for mitt forhold til Michelle, sier Anna Rassmussen, som til daglig leder Michelle.

Vil være 100% ærlig

Hovedgrunnen til navneendringen er at Rasmussen ønsker å være 100% ærlig i alt hun gjør.

– Jeg tror markedet vil reagere positivt på dette. Det vil i gjøre det lettere for annonsører eller bedrifter som ønsker å sponse Michelle med klær og hårprodukter å vite hvem de skal ta kontakt med.

Rassmussen er eneste eier, og har foreløpig ingen konkrete planer om å la andre kjøpe andeler i Michelle.

– Når firmaet begynner på skolen, skal hun få hjemmeundervisning. Det er for å skjerme henne fra andre investorer. Men den langsiktige planen er at Michelle skal på børs før konfirmasjonen.

Livet kan være slitsomt

Rassmussen vedgår at livet kan være slitsomt som småbarnsdirektør, og mener det er viktig å være bevisst på rollene.

– For Michelle er jeg jo ikke bare direktør. Jeg er selvsagt også hennes styreleder og grunnlegger. Det må hun aldri tvile på, og det er noe jeg er veldig tydelig på i kommunikasjonen med henne.

Går inn på henne

Rassmussen innrømmer at alt som skrives i pressen om bloggen noen ganger går inn på henne.

– Jeg vet at Norge er preget av janteloven. Som jeg skrev på bloggen, vurderte jeg en stund å flagge ut Michelle. Spesielt siden Norwegian har 20-25% rabatt på billetter til Kypros og BliVakker.no har elleville tilbud på solkrem om dagen. Jeg skal innrømme at jeg var en smule skeptisk før jeg testet solkremene, men jeg er helt ærlig sjokkert over hvor gjennomførte produktene er. Men jeg må bestemme meg raskt, tilbudet varer kun frem til og med i morgen!

Satiriks redaksjonsmøte, podkast