Advokat Svein Holden råder Tom Hagen til å si nei til politiet og ja til Skal vi danse

Drapssiktede Tom Hagens advokat har rådet sin klient til å ikke snakke mer med politiet framover.

Tom Hagen i Skal vi danse

– Alle vil ha en bit av Tom for tiden, og da er det min jobb å si nei. Særlig til politiet, forklarer Svein Holden.

Mer behagelig

Hagen selv syntes det var mye mer behagelig å svare på spørsmål fra NRK i helgen enn å sitte i avhørsrommet. For hans framtidige karriere vil det også lønne seg å snakke mer med mediene, tror Holden.

– Det er ikke heldig å bli assosiert for mye med politiet når Tom nå forsøker å nå et nytt publikum. Derfor har jeg også rådet ham til å takke ja til Skal vi danse på TV2. Bare se på hva det programmet gjorde for Tommy Steine!

Tom Hagen i Skal vi danse

TV-KARRIERE: – Tom Hagen er i full gang med treningen til neste sesong av Skal vi danse, avslører hans advokat Svein Holden.

Isfront

Flere kilder opplyser at det skal være en isfront mellom Tom Hagen og politiet. Nå vurderer Holden og Hagen om etterforskningen skal bli tatt over av NRK eller God kveld Norge.

– Min klient har flere ganger sagt at han vil forklare seg om sin rolle i saken, men framover nå blir det enten fra en strand i Thailand sammen med Dorthe, eller fra Skal vi danse-parketten.

Stjernekamp på NRK

Det er også kjent at NRK har forsøkt å kapre Hagen til Stjernekamp.

– Vi mener det er nødvendig at Tom Hagen får fortelle sin versjon av saken. Det er kun journalistiske motiver som ligger til grunn for at vi inviterte ham til Stjernekamp, sier NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen, og minner om at dommerne i Stjernekamp kan være ganske kritiske.

– Hagen gikk dessverre til Skal vi danse, men vi er i samtaler med hans advokat om muligheten for at Hagen kan holde en 13 minutter lang nyttårstale på NRK.