Hopp til innhold

Tidligere United-spillere enige: – Solskjær må høre på tidligere United-spillere

(NRK SATIRIKS) Eks-spillere klar på hva Ole Gunnar Solskjær må forbedre.

Satiriks

Etter litt over et år som manager for Manchester United, er dommen fra tidligere United-spillere klar:

– Solskjær hører for lite på rådene fra tidligere United-spillere. Det er mye fokus på spillere som er der nå, og nesten ingen fokus på dem som har vært der, fortviler den gamle reservekeeperen Mark Bosnich.

Viktig å ikke glemme

Han får støtte av midtbanelegende Paul Scholes:

– Det er viktig at verden ikke glemmer oss tidligere United-spillere. Solskjær bør gjøre som vi sier, vi som ikke ble valgt til denne jobben.

Selv har Scholes vært opptatt av at Manchester United må vinne flere kamper, og ikke tape så mange.

Bør vinne

– United handler om å vinne. Hvis Solskjær analyserer tabellen vil han se at laget hadde ligget høyere dersom de hadde vunnet flere kamper.

Tidligere toppscorer Robin van Persie mener kristiansunderen må trene spissene opp til å score flere mål. Det er den gamle keeperkjempen Peter Schmeichel enig i:

– United handler om å score, og om å redde. Solskjær må instruere keeperne til å slenge seg etter ballene. Når det kommer et hardt skudd mot mål, er det viktig at de Gea slenger seg så lang han er. Dette er særlig viktig mot de gode lagene som skyter hardt og godt.

Annen rolle

Gary Neville, som var fast i Uniteds forsvar i en årrekke, tror Solskjær kan utrette mer i en annen rolle.

– Det lureste han kan gjøre, er å slutte som manager og kommentere United på Twitter. Det er der den viktigste jobben gjøres.