– Nå har #MeToo-maset gått for langt, mener Ubåt-Madsen

– Kan ikke se den grense under vann.

Ubåt-Madsen

Ubåt-Madsen snakker ut om #MeToo

#MeToo-kampanjen fortsetter å rulle. Nå må maset snart ta slutt, mener den profilerte dansken Peter Madsen, også kjent som Ubåt-Madsen.

– Det har gått altfor langt. For meg er det bare en ny form for politisk korrekthet. Skal det virkelig ikke være lov å bryte loven lenger? sier Madsen, via sin advokat.

Umuliggjør flørting

Han tror kampanjen vil gjøre flørting umulig.

– Menn vil bli redde for å bygge private ubåter som de inviterer kvinner inn i. En uskyldig tur ned i havets dyp skal plutselig mistenkeliggjøres.

Madsen har snakket med flere menn i fengselet som i det siste har blitt usikre på hvor grensene går for seksuelle tilnærmelser.

– Jeg skjønner ikke. Går grensen ved ufine kommentarer, eller når kvinnen slutter å puste? Det er umulig å vite. Dessuten vet alle at man ikke kan se den grense under vann.

Frykter fremtiden

På sikt frykter Ubåt-Madsen det kan bli vanskelig for menn å skryte av seksuell trakassering. I verste fall kan kampanjen gå ut over menns rettssikkerhet.

– Vi blir hengt ut av media og rettsvesenet. Hvis politiet føler seg presset til å etterforske, er jeg redd for at mange flere blir dømt.