Hopp til innhold

6 grunner til at du bør fortsette å rase mot Skavlan

En av dem er virkelig overraskende.

Skavlans intervju med Jimmie Åkesson.

Skavlans intervju med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson har generert rasing.

Foto: Monkberry/NRK

Fredagens Skavlan har satt sinnene i kok blant seerne. Her er 6 grunner til at du ikke bør pakke bort raseriet bare fordi det snart er påske.

  1. Du har internett. Internett er et perfekt medium å rase i. Du kan opprette protestgrupper, komme i kontakt med andre sinte mennesker og photoshoppe bilder av Skavlan med rødt kryss over. Å betale for internett og ikke rase på det, er som å kjøpe en brus og bare ta én slurk. Akkurat nå er det Skavlan man raser mot, da bør du rase som alle andre.
  2. Skavlan bedrev journalistikk på fredagskvelden. Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson ble utsatt for reinspikka journalistikk da han var gjest på fredag. Dette er svært alvorlig siden alle er enige om at fredag er en koselig kveld. Hva blir det neste? At Åkesson får en vanskelig oppgave i Beat for beat? Stå opp og ras før det er for sent!
  3. Skavlan behandlet lederen for Sverigedemokraterna som om han var lederen for Sverigedemokraterna. I stedet for å fremstille Åkesson som en syk mann med briller, fremstilte Skavlan ham som politiker. Åkesson stilte som en NAV-er. En mann med en diffus lidelse som ikke kan ta seg nok sammen til å gå på jobb. Da bør spørsmålene tilpasses det utgangspunktet. At Åkesson tilfeldigvis er partileder, har ingenting med dette å gjøre. Det var ikke derfor han ble bedt.
  4. Livet er langt. Du har masse av tid før du dør som du kan bruke på seerstormer som dette.
  5. Åkesson ble krenket. De kritiske spørsmålene Skavlan stilte var svært krenkende. Og er det noe vi vet om krenking, så er det at det bare er muslimene som må tåle det. Vi andre må rase.
  6. Du har ikke sett programmet og vil aldri gjøre det heller. En viktig grunn til å rase, er at du ikke har satt deg inn i saken. Du bare kjenner vemmelsen når du hører andre rase mot en fyr i dress. Pass på å ikke se klipp fra programmet, da det kan ta vekk noe av raseriet mot Skavlan.