NRK Meny
Normal

Viser to helt ferske episoder av samisk barne-tv

Er du i nærheten av Karasjok i kveld? Ikke gå glipp av vafler, saft og en eksklusiv førpremiere på Mánáid-tv´s to splitter nye episoder av Stálugilvvut og Oavániid Giisá.

Stalugilvvut

Barna må gjennom flere utfordringer. Her kaster de lasso for å slippe og havne i sekken til Stállo.

Foto: NRK

Ta turen til NRK Studio Sápmi i Karasjok kl. 18, og du får være med på førpremieren av to av Mánáid-tv´s programmer de kommende månedene.

Både barn og voksne er velkomne, og ta gjerne med en venn! Det blir servert valfer og saft til alle under filmvisningen.

Stálugilvvut går straks i gang med 2. sesong, og det er første episode som vises i kveld. Den vises også på tv onsdag neste uke. Klarer barna å gjennomføre oppgavene de får, eller blir de tatt til fange av Stállo?

Under kan du se promovideoen!

Promo av Stalugilvvut

De to første deltakerne er Tommy Aleksander og Mariela, som også tar turen innom Studio Sápmi i kveld. Det er bare å stille dem spørsmål hvis det er noe du lurer på!

Den andre serien, Oavániid Giisá er helt ny. Den handler om barnas drivkraft og indre motivasjon til å gjennomføre noe som har stor personlig betydning. Programmet er for barn mellom 7 og 12 år, og ønsket er at barn som ser på skal tørre å stole på seg selv og styrke selvfølelsen.

Velkommen til førpremiere i kveld!