Violet Road med ny CD

Kåfjords store sønner Violet Road har sluppet et nytt album, "Back to the Roadshow".

Violet Road

Violet Road er et band fra Kåfjord som består av brødre-kvartetten Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg fra Kåfjord, samt Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya.

Foto: Knut Aaserud / Pressebilde

Bandet er også blant sommerens store festivalyndlinger. Nå tør kvintetten nemlig å være seg selv musikalsk, noe som innebærer at de er blitt rene mannskoret der de oppløfter stemmene i vokalharmonier og kor.

– Det har vært mye jobb med produksjonen av denne nye plata, men vi er veldig glade for at den nå kommer ut, sier Halvard Rundberg i Violet Road.

– Mye ute på veien

Halvard Rundberg legger ikke skjul på at navnet til den nye platen kommer fra det at de er mye ute på veiene som gruppe.

NRK Sápmi får tak i Rundberg mens han og Violet Road er i Oslo, under promoteringen av den nye platen deres, både på TV2, NRK og flere andre steder.

– Det som har vært utfordringen med den nye platen er at dagene har vært for korte, sier en flirende Halvard Rundberg, som forteller hvordan arbeidet med CD-platen "Back to the Roadshow" har vært.

– Folk vil ha den

Halvard Rundberg føler mange ønsker å få tak i den nye CD-platen når den ble sluppet på markedet.

– Det har vært stor etterspørsel etter den nye CD-platen, men nå er den ute for salg og det er vi glade for, avslutter Rundberg.

Hør intervjuet med Halvard Rundberg her (på samisk):