NRK Meny
Normal

Vær kreativ og vinn 25.000

Hvis du er synlig og oppfinnsom under årets Artic Race of Norway, kan du stikke av med en stor pengepremie.

Thor Hushovd i Harstad

Thor Hushovd i Harstad i 2013.

Foto: Sigurd Steinum

Finnmarkseiendommen (FeFo) ønsker i forbindelse med Artic Race of Norway (ARN) å bidra til god stemning langs traseene, og positiv oppmerksomhet for området i Finnmark sykkelrittet arrangeres i.

Man vil derfor bidra til å få alle innbyggere ut av husene og hyttene sine, og stå langs sykkeltraseene for å bidra til god stemning for rytterne og for hverandre, og samtidig bidra til uforglemmelige TV-bilder fra Finnmark.

Start om tre uker

Om tre uker skal verdens beste syklister kappes om å vinne Arctic Race of Norway, som starter i Hammerfest torsdag 14. august.

Sykkelrittet avsluttes noen dager senere i Tromsø, etter å ha vært innom flere kommuner i Troms og Finnmark.

FeFo utfordrer derfor alle til å bidra til å lage liv langs løypa. De vil i tilknytning til utfordringen belønne de beste bidragene med et pengebeløp.

Pengebeløpet kan vinnerne donere til en frivillig organisasjon etter eget ønske. Dersom en frivillig organisasjon er deltaker, kan prispengene doneres til eget lag. Prispengene er som følger:

  • 25.000 kroner (førsteplass)
  • 15.000 kroner (andreplass)
  • 5000 kroner (tredjeplass)

Nord-Norge vises i mange land

Juryen som består av en person fra Finnmark Dagblad, Altaposten og Radio Nordkapp, samt FeFo, vil vektlegge kreativitet, synlighet i løypa, at bidraget har lokal tilsnitt, at bidraget skaper god stemning og at barn og unge deltar.

I fjor ble rittet vist i 154 land, med spektakulære sendinger fra etappene i Bodø, Lofoten, Vesterålen og Harstad.