NRK Meny
Normal

Nå kan du få dine statuser på valgkartet!

Bruker du Instagram og Twitter? Er du interessert i valget? Da vil vi gjerne at du skal dele dine bilder og statuser med oss.

Elvi Rosita Norvang

Elvi Rosita Norvang er SoMe-ansvarlig i NRK Sápmi, og tar gjerne imot bidrag fra deg.

Foto: Monica Falao Pettersen / NRK

Logo valggat

NRK satser i år stort på kommune- og fylkesvalget, og dekker debatter fra hver eneste kommune. Derfor er det også naturlig at innbyggerne, og våre lesere, deltar aktivt sammen med oss for å oppnå en så spennende og innholdsrik valgkamp som mulig.

Her kan du se hva som er publisert på valgkartet så langt!

Hva er nettopp DU opptatt av? Har du noe på hjertet om valget du ønsker å dele på Twitter? Står du på stand for et parti og har tatt bilde? Del det med oss, enten på norsk eller samisk!

Da bruker du emneknaggene #nrkvalg, #nrkoddasat og #nrksapmi.

Her kan du lese hvordan du deler bilder med NRK, sliker at de havner på det nasjonale valgkartet.

På den måten kan man se hva andre som også engasjerer seg legger ut fra resten av Norge. For å havne på valgkartet er det viktig å huske på én ting: del posisjonen din.

Twitter:

Skriv inn din tekst - plasser din tekst med «tagg posisjon» - publisér:

Eksempel Twitter
Foto: SKJERMPDUMP

Instagram:

Ta bilde - skriv inn din tekst - navngi stedet der bildet er tatt eller der du ønsker at bildet skal plasseres - publisér.

Hvis du allerede har appen Instagram på telefonen vil det vanligvis fungere om du slår på «Legg til på bildekart» i det du poster bildet. For å være sikker på at bildet legger seg på rett sted: Trykk «navngi stedet».

Instagram
Foto: SKJERMPDUMP