NRK Meny
Normal

I dag formiddag smalt det i Sørkjosen i Nordreisa

Politiet fikk melding om arbeidsuhell ved E6 i Sørkjosen. En udetonert sprengladning gikk av under gravearbeid. Ingen mennesker er skadet, men vegen var stengt en stund.

I dag formiddag fikk politiet melding om et arbeidsuhell ved E6 i Sørkjosen i Nordreisa hvor den nye tunellinngangen bygges. Ingen mennesker skal være skadet.

Ladning fra i går gikk av

Det ble gjennomført sprengningsarbeid i går, hvor det er blitt liggende igjen en sprengladning. Da det skulle graves i dag har en gravemaskin utløst den udentonerte ladninga som var igjen, opplyser politiet på stedet til Framtid i Nord avisa.

Gravearbeidet foregikk i dag mens trafikken passerte, men det skal ikke være matrielle eller personskader.

UP bil fikk skader

En politibil fra Utrykningspolitiet var seks meter fra stedet der sprengladningen gikk av, men ingen personer ble skadd.

Et øyenvitne på stedet forteller at det ikke skal være noen materielle skader på biler i ulykken, men at en haug med steinmasser har havnet i veibanen.

E6 var stengt etter uhellet

E6 nord for Sørkjosen var stengt en stund etter uhellet mens oppryddingsarbeidet pågikk og området ble klarert. Sprengningsuhellet blir etterforsket, melder politiet.