NRK Meny
Normal

Tre personer til sykehus etter to nesten identiske trafikkulykker

Tre personer er fraktet til sykehus etter to bil-ulykker i Vestfinnmark. I begge ulykkene har en bil kjørt i bakenden på en annen bil.

– I begge ulykkene er det en person som har klaget på brystsmerter, men utover det kjenner vi ikke til hvor alvorlig det er. En tredje person er også kjørt til sykehus, men vi kjenner ikke til status for denne personen,sier operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt Asgeir Aule.

Den ene ulykken der fem personer var involvert skjedde i Akkarfjord, mens den andre med tre personer involvert skjedde ved Isbjørnhallen i Hammerfest.

Ulykkene skjedde nesten samtidig

Det var like etter klokken 18.30 Vestfinnmark politidistrikt fikk melding om to biler som hadde kollidert i Akkarfjord.Totalt fem personer skal være involvert i ulykken.

Ti minutter senere kom det en melding om en trafikkulykke ved Isbjørnhallen, her var tre personer involvert. Også her var det to biler som var involvert.

– Vi foreløpig ikke noe om årsaken, men vi konstaterer at en bil har kjørt i bakparten på en annen bil på begge steder. Men vi tør ikke si noe om årsaken enda, men vi avhører folk på stedet nå, sier Aule like får halv åtte tirsdag kveld.

Det kom melding om ulykkene med ti minutters mellomrom.

– Ulykkene er nesten identiske, så det er et veldig merkelig sammentreff, sier operasjonslederen.