Pakken på villspor


Konfirmasjonsgaven han sendte den 7. mars fra Nes i Hedmark er ennå ikke kommet fram til Máze i Finnmark. Ole Michael Sara håper at pakken kommer fram til tidligere hjembygd før palmesøndag.

Pakker kjem fram i tide lovar Posten

Pakken fra tidligere Mázeværing, Ole Michael Sara er ennå ikke nådd til gamle hjembygda og som har vært innom Oslo tre ganger og tilbakelagt en reise fra Rudshøgda til New York pluss 700 km.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Ole Michael Sara bosatt i Nes i Hedmark håper nå at posten kan levere konfirmasjonsgaven før palmesøndag til Máze.

Pakken har reist i over 6500 km

Ole Michael Sara

Nå håper Ole Michael Sara at pakken han sendte 7. mars kommer fram til gamle hjembygda Máze før palmesøndag.

Foto: Privat

Pakken har nå vært på en rundreise på alle andre plasser en dit den egentlig skal.
7. mars leverte Ole Michael Sara pakken på postkontoret Rudshøgda i Hedmark. Derfra ble den sendt til Oslo via Hamar. Så videre fra Oslo til Ålesund, fra Ålesund til Skådje, så ble den returnert til Oslo igjen. Og hele tre ganger er pakken blitt sendt til Oslo.

Nå er Sara usikker på om pakken kommer fram til Masi i tide. Hvis den eventyrlystne pakken som hittil har reist hele 4742km siden 7.mars, ikke er lei av å reise, så vet ikke Sara om den rekker å komme fram til Masi før palmesøndag.

Når pakken nå ankommer Oslo nå så har den vært vært på reise i 4742 km, og hvis den ankommer Máze nå uten flere omveier så har den reist i 6563 km. Det vil si en reise fra Rudshøgda til New York pluss 700 km.

Hadde gått fortere å kjøre pakken til Máze

Posten skal fram i tide, er mottoet til posten. Men den her gangen er ikke Ole Michael Sara så sikker på at gaven rekker å komme fram før palmesøndag, til konfimanten og konfirmasjonsfesten.Det hadde gått fortere å kjøre til Máze selv.
Om Ole Michael Sara hadde hoppet i bilen selv den 7.mars og kjørt til Máze. Så ville gaven konfirmanten hatt gaven sin allerede og Sara ville vært tilbake igjen på Nes i Hedmark.

Nådde heldigvis fram i tide

Ole Michael Sara forteller i dag at pakken nådde fram til konfirmanten i går, søndag. Så nå er den framme selv om det tok litt tid, og håper at konfirmanten blir glad at den nådde fram i tide, sier Sara.