Stjernekamp-dommer: – Hiphop-dronningen er i huset

Ella Marie leverte allerede på første sang i finalen.

Ella Marie med bandet ISAK

TÅREVÅTT: I det Ella Marie fikk gå på scenen med bandet ISÁK ble det nok et følelsesladet øyeblikk.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Etter et forrykende åpningsshow var scenen satt og alt lå opp til deltagerne – og tidenes yngste finalister Ella Marie Hætta Isaksen (20) og Ulrikke Brandstorp (22) leverte fra start.

I reprisedelen hadde Ella Marie valgt låten «Fancy» av Iggy Azalea. Ikledd det som kan kalles en skoleuniform entret Ella Marie scenen med dansere i baseballtrøyer.

Senere tok hun turen opp til dommerbordet mens hun var omringet av enda flere dansere.

– Hiphop-dronningen er i huset. Ella you are so fancy from Tokyo to Fornebu, sier Thomas Felberg etter opptredenen skøyende.

Se Ella Maries første opptreden her med låten «Fancy» av Iggy Azalea.

– Hun nailer det. Jeg vet hvordan det er å levere en låt, det er vanskelig, men respekt for måten du gjorde det på, sier ekspert Adam Douglas.

I snakk med programlederen ble publikum vitne til en hoppende glad Ella Marie, og det er kanskje ikke så rart siden hun er i finalen.

– Jeg har aldri følt meg så kul som nå, det er kanskje litt pinlig, men jeg koste meg så mye, sier Ella Marie etter opptredenen.

  • NRK Sápmi følger sendingen direkte på Instagram. Her heter vi @nrksapmi.

– Du er kommet for å bli

Allerede før sendingen var hun takknemlig og løst opp i tårer i innslaget som var laget før sendingen. I del to av programmet fikk tanajenta ta med bandet ISÁK opp på scenen og de fremførte «In Comparison».

– Det er deilig å se deg med bandet. Dere skriver så fine låter sammen – denne låten er så bra! Man ser dette er en vond kjærlighetssang som jeg kan gråte og danse til, sier dommer Mona B. Riise.

– Du er kommet for å bli – og det er en «Ella-faktor» over det hele, sier Thomas Felberg etter opptredenen.

Tanajenta var tydelig rørt på scenen etter å ha opptrådt med gjengen i bandet ISÁK. Bandet er nok blant de personene som hun bruker mest tid sammen med.

– Det er en grunn til at jeg bruker hele livet mitt på de. Vi har det utrolig gøy sammen og jeg har savnet dette ekstremt mye, sier Ella Marie om bandet.

Viktig milepæl

Under Stjernekamps siste sang hadde Ella Marie valgt joiken «Ozan» av Adjagas.

Med utrolig kraft på scenen, som var fylt med tåke, var det høy gåsehudfaktor i H3 Arena på Fornebu. Joiken gikk mest sannsynlig nok en gang rett i hjertet på det norske folk og hovedpersonen selv som bukket til publikum med tårer i øynene.

– Alt vi ønsker er å føle noe. Det er så vakkert og trist. Jeg vet ikke hva du joiker, men jeg kjenner smerte og ensomhet. Selv om vi er voksne så prøver vi å finne veien, sier en rørt Mona B. Riise etter opptredenen.

– For en helt fantastisk måte å avslutte sesongen på, sier Adam Douglas som tok av seg hatten til ære for Ella Marie.

Etter tilbakemeldingene var tanajenta klar på at hun skulle feire - uansett utfall. Hun gjorde det også klart at hun skal være venninne med Ulrikke Brandstorp etter programmet.

– Jeg trenger litt tid på å tenke og reflektere over kvelden, men den blir en viktig milepæl. Hele Stjernekamp har vært en personlig reise for meg. Jeg er stoltere enn jeg noen gang har vært. Det har betydd mye mer enn det jeg noen gang hadde trodd, sier Ella Marie.

Se Stjernekamp direkte her:

Ulrikke Brandstorp og Ella Marie Hætta Isaksen møtes i Stjernekampfinalen

Ulrikke Brandstorp og Ella Marie Hætta Isaksen møtes i Stjernekamp-finalen