Steffen Einebakken Dreyer

Steffen Einebakken Dreyer er Aps 9. kandidat på Aps liste i valgkrets 4.

Han er født 12.5.1986. Bosatt i Oteren i Storfjord kommune.

I kommunen var 160 personer oppført i valgmanntallet i 2005. I hele valgkretsen var det 1.799 personer i manntallet.

Tips NRK Sámi Radio

Facebook-profil: JA

Økonomi

Steffen Einebakken Dreyer

År

Inntekt

Formue

Skatt

2006

118.871

626

29.961

2007

114.542

0

28.700

Roller

Dreyer er kommunestyrerepresentant for Ap.

I en NRK-blogg diskuteres det om Steffen Dreyer er Norges beste aktive fotballspillende politiker på Stortinget, fylkestingene eller på kommunestyrenivå? Han er kaptein på Lyngen/Karnes.

Korte nyheter

 • Beklager sammenligningsfeil

  – Valgdirektoratet beklager at det har tatt tid å rette feilen i sammenlikning av partienes oppslutning mot resultatene i 2017, skriver kommunikasjonssjef Kristina Brekke Jørgensen til NRK.

  Det gikk over ni dager fra valgdagen ble avholdt til feilen var rettet fra Valgdirektoratets side.

  Feilen har vært knyttet til ny geografi etter kommune- og regionreformen. Både stortings- og sametingsvalget har vært påvirket.

  Valgdirektoratet har nå generert datagrunnlaget fra 2017 på nytt som gjør at sammenligning fra det forrige valget er korrekt. De understreker samtidig at de faktiske valgresultatene har vært riktige hele tiden og at partienes oppslutning har vært korrekte.

 • Vant pris for beste foto

  Filmskaper i Davás film, Ken Are Bongo fra Kautokeino, stakk nylig av med pris for beste foto i Mexico City Videodance filmfestival. Dette i regi av filmproduksjon med Reinfilm, og regidebutanten, sveitsiske Flavia Devonas Hoffmann. Kortfilmen Human Habitat, handler om en reise med menneskelige følelser i sving, i navigasjon med gruve og oljevirksomheten i Finnmark. Filmen kan streames fra desember, etter at den er blitt vist i alle filmfestivaler først.

 • Ávvir og Ságat mister lesere

  Tall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at 8 av 11 aviser i Finnmark har positive opplagstall i første halvår av 2021 sammenlignet med første halvår i 2020. Ávvir og Ságat er blant to av de tre avisene som synker i opplag. De har mistet henholdsvis 31 og 41 lesere. Finnmarken har økt mest i opplag med 177 nye avislesere.

  Avisbunke, bunke med aviser
  Foto: Dan Robert Larsen / NRK