NRK Meny
Normal

Politiet søker etter en savnet person i Kvalsund

Personen har vært savnet siden forrige helg.

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

– Den savnede var sist i kontakt med de pårørende lørdag ettermiddag/kveld per telefon. Siden har ingen hørt fra ham, opplyser operasjonsleder Sverre Andre Opdahl i Finnmark politidistrikt.

Opdahl opplyser at politiet iverksatte umiddelbar innsats og har holdt oppe trykket i hele natt med bruk av flere ressurser.

– Det er i nåværende stund gjort funn av en snøscooter som den savnede eier. Denne er funnet i fjæra i nærheten av veien mellom Saraby og Porsa. Snøscooteren er funnet i sjøen.

En innsatsleder fra politiet er ute og styrer innsatsen på stedet sammen med mannskaper fra Hammerfest brann- og redning, røde kors hjelpekorps Hammerfest, samt at norske redningshunder er på tur fra Alta og er igang ganske så snart. Søket blir å pågå utover dagen.

– I den forbindelse er det ønskelig at dersom noen har gjort observasjoner eller sett en snøscooter komme kjørende langs med veien mellom Saraby og Porsa i tidsrommet lørdag kveld til og med i dag, om å ta kontakt med politiet. Det kan være nyttig informasjon for oss som kan bidra til ytterlige informasjon i saken, anmoder Opdahl.