Mye vold natt til lørdag

Midtre Hålogaland politidistrikt har måttet hanskes med mye vold.

Politi
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Midtre Hålogaland politidistrikt melder at en mann i begynnelse av 20-årene natt til lørdag ble sendt til legevakta i Stokmarknes etter at han var blitt utsatt for en legemsfornærmelse på et utested i Bø kommune. Det skriver Nordlys.no

Ifølge forklaringer skal mannen ha blitt angrepet av flere personer, og hendelsen vil nå bli etterforsket. Politiet mottok melding om hendelsen klokken 0146.

Vold ved utesteder

Midtre Hålogaland politidistrikt melder at en dame av utenlandsk opprinnelse, i midten av 40 årene, ble brakt til Gravdal sykehus for observasjon etter at hun ble utsatt for en legemsfornærmelse. Forholdet etterforskes ved Svolvær politistasjon. Hendelsen skal ha skjedd natt til lørdag klokken 0034. Dette skriver også Nordlys.

Samme politidistrikt melder også at en person skal ha blitt skallet ned på et utested i Lødingen. Fornærmede som er i begynnelsen av 20 årene ble brakt med ambulanse inn til UNN Harstad for undersøkelser. Hendelsen skjedde klokken 0357 natt til lørdag og vil bli etterforsket.

Og samme politidistrikt melder om ytterligere et tilfelle av legemsfornærmelse natt til lørdag. Klokken 0218 kontaktet en mann i midten av 30-årene politiet i Salangen og fortalte at han var blitt utsatt for vold på et utested på Sjøvegan. Her skal gjerningsmannen være kjent, og forholdet vil bli anmeldt.