Normal

Lurte andre til å tro at han er sjaman

«Farmen-Mikkel» ga seg ut for å være sjaman for å oppnå respekt fra andre Farmen-deltakere, i mandagens Árdna forteller han om Farmen-tiden.

Mikkel Isak Eira

Mikkel Isak Eira

Foto: ÁrdnaTV / NRK

I 2007 gikk Mikkel Isak Eira til topps i realityserien Farmen. Underveis i konkurransen spår han en av de andre deltakerne. Og når "spådommen" blir til virkelighet dagen etter, så er alle overbevist om at Mikkel Isak er sjaman.

Mislikte kjendislivet

I tillegg til Eira så kommer en annen tidligere reality-vinner til Árdna. Johan Mathis Buljo vant "71° nord" i 2002. Han mislikte veldig kjendislivet som fulgte etter seieren.

– En gang var jeg på en tilstelning i Lillehammer hvor det også var et bursdagslag. Når vi passerte bordet deres så kjenner bursdagsbarnet meg igjen fra tv-skjermen, en 70 år gammel dame. Også begynner hun å rope på meg, ja da blir jeg kjempeflau, forteller en lett rødmende Buljo.

Aili Kathrine Wergeland Teigmo

Youtube-kjendis Aili Kathrine Wergeland Teigmo.

Foto: ÁrdnaTV / NRK

Youtube-kjendis

Til Árdna kommer også Aili Kathrine Wergeland Teigmo, hennes musikkvideo har oppnådd nærmere to millioner visninger på Youtube, og det på bare fire måneder. Selv hadde hun aldri drømt om dette.

– Når jeg oppnådde 10.000 visninger så frika jeg ut, ler Teigmo.

Og på slutten av programmet spiller Ágy, den samiske artisten som ble listet på NRK P3 på slutten av fjoråret. Hun ble også nominert til Urørtfinalen.

Árdna ser du på NRK2 mandager klokken 20.55.

Musikkvideo Faded, Árdnastudio, Farmen 2007 med Mikkel Isak Eira, Farmen-Mikkel