Kan bli første reindriftsame i Stortinget

Nancy Porsanger Anti er andre kandidat for Finnmark Senterparti til Stortingsvalget. I dag er hun så spent på valgresultatene at hun ikke har gjort annet enn å lage mat og rydde. Hun er klar for Stortinget om det går bra med valget i Finnmark.

Nancy Porsanger Anti

Nancy Porsanger Anti er klar for å ukependle til Stortinget hvis Senterpartiet i Finnmark gjør et godt valg. Hun er klar allerede i morgen, sier hun.

Foto: Privat

Nancy Porsanger Anti

Dette er det eneste Nancy Porsanger Anti sier hun har klart å gjøre i dag, for hun er så spent på valget. Kan hende hun i morgen er stortingsrepresentant, sier hun.

Foto: Privat

– Jeg får noen venner hjem til meg i kveld, vi skal følge valgsendingen og regne på resultatene. Det kan jo hende at jeg kommer inn som representant for Senterpartiet i Finnmark, om ikke som stortingsrepresentant, så iallefall som vara. Det sier en spent trebarnsmor og reineier fra Sirma i Tana.

Kan bli første reindriftsame i Stortinget

Nancy Porsanger Anti er klar til å reise til Oslo. Hun tar ikke familien med, mannen skal ta seg av barna hjemme. Hun er også glad for at reindrifta også er noe andre kan ta seg hvis hun blir stortingsrepresentant.