Helgebråk i Finnmark

Politiet har hatt mye å ordne opp i Finnmark.

illustrasjonsfoto
Foto: Arkivfoto: / NRK

POLITILOGG I ØST- OG VEST-FINNMARK

ORDENSFORSTYRRELSER I KIRKENES

To menn i begynnelsen av 20-årene og slutten av 30-årene blir anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse/slåssing i Kirkenes sentrum natt til søndag. En av dem vil også bli anmeldt for forulemping av en polititjenestemann.

FORULEMPET TJENESTEMANN

En mann i midten av 20-årene vil bli anmeldt for å ha forulempet en polititjenestemann ved et utested i Kirkenes natt til søndag. Foranledningen var at vedkommende skulle tilsnakkes av politiet etter å ha vært involvert i ordensproblemer inne på utestedet.

SLÅSSING
Natt til søndag fikk politiet melding om slåssing ved en bedrift i Kirkenes, da politiet kom til stedet var personene forsvunnet. Politiet har personalia på de involverte partene samt vitner.

SLÅSS VED BEDRIFT
Politiet mottok melding om slåssing ved en bedrift i Kirkenes natt til søndag, men da de ankom stedet var de involverte forsvunnet. Patruljen som kom til stedet mottok dermed personalia på de involverte partene og vitnene til bråket.

FYRTE OPP RAKETTER I ALTA

Politiet mottok meldingen om at en utenlandsk statsborger skal ha avfyrt fyrverkeri ved et utested i Alta sentrum. Da politiet ankom stedet nektet mannen, å oppgi personalia. Han vil bli anmeldt for ulovligheten.

VOLD MOT POLITIET I HAMMERFEST

Tre menn laget kvalme ved et utested i Hammerfest natt til søndag. To av mennene er nordmenn i 20-årene. Den tredje mannen, er av utenlandsk opprinnelse og i 30-årene.

Da Politiet ankom stedet, nektet mennene å etterkomme pålegget om å forlate utestedet. De blir anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse.

En av nordmennene som var involvert i episoden svarte med å utøve vold mot politiet, og vil bli anmeldt for dette.

TRUENDE SYKEHUSGJEST

Senere på natten fikk politiet inn en melding om en beruset mann i 20-årene som oppførte seg truende overfor flere ansatte på Hammerfest sykehus. Politiet innbrakte mannen til arresten. han blir anmeldt for ordensforstyrrelsen.