Hektisk fredag for politiet

Helgen startet med mye arbeid for politiet.

Politi målstyring
Foto: Justis- og beredskapsdepartementet

Finnmark Dagblad skriver at operasjonssentralen ved Vestfinnmark politidistrikt melder om at de ble kontaktet av en mann som skal ha blitt angrepet i Kautokeino.

Ifølge mannen skal han ha fått kloremerker på halsen etter angrepet.

Operasjonsleder Helga Berg forteller til Finnmark Dagblad at meldingen kom inn til politiet klokken 03:20 natt til lørdag.

Den fornærmede er i slutten av tenårene, og politiet skal ha fått informasjon om en navngitt person som skal ha angrepet fornærmede.

FD.no skriver også at omkring halv to natt til lørdag fikk operasjonssentralen ved Vestfinnmark politidistrikt melding om bråk ved et utested i Alta.

En politipatrulje rykket ut, og fikk kontroll på situasjonen ved utestedet.

Det viste seg at en av de involverte allerede hadde fått pålegg om å fjerne seg fra sentrum, bare ti minutter før politiet fikk melding om bråket.

Politiet valgte å innbringe mannen, og i meldingen om hendelsen på mikrobloggtjenesten Twitter konkluderer operasjonsleder med følgende:

– Ikke særlig smart.

Mannen vil bli anmeldt.

Ravet full på E6

Operasjonssentralen ved Østfinnmark politidistrikt melder om at politiet natt til lørdag måtte ta hånd om en overstadig beruset mann som ravet på E6 i Kirkenes.

Hendelsen skjedde kl. 02.30, og mannen endte ifølge politiet til slutt opp på bopel, skriver FD.no

Én person til sykehus etter slåsskamp

Politiet ble tilkalt da flere personer havnet i slåsskamp ved Byskolen i Harstad natt til lørdag. Én person ble kjørt til sykehus for sjekk som følge av slåsskampen. Politiet tok identitet på partene involvert. Det opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt, skriver Nordlys.no .

Nordlys skriver at natt til lørdag måtte politiet håndtere flere fulle og kranglevorne folk i Tromsø.

Blant annet måtte politiet ta seg av en beruset kvinne i 50-årene som "lå og rullet på Kvaløyveien". Politiet opplyser at hun ble avlevert hjemme hos sin edrue mann.

Videre rykket politiet ut ette melding om en beruset mann i 30-årene som bøllet med dørvakter og gjester på et utested. Mannen var ikke mottakelig for fornuft, og ble innsatt i arrest, opplyser politiet.

I arrest ble også en beruset mann i 20-årene satt, etter å ha havnet i krangel med andre personer i sentrum. Der blir han til han er edru, opplyser politiet.