Hopp til innhold

Festbråk i Øst-Finnmark

- En beruset mann i 60-årene slo til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes sent lørdag kveld. Politiet fjernet vedkommende fra stedet.

Legemsfornærmelser og slagsmål

- En beruset mann i 60-årene slo til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes sent lørdag kveld. Politiet fjernet vedkommende fra stedet.

- En beruset mann i 20-års alderen skallet til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes natt til søndag. Gjerningsmannen ble innbrakt og satt i arrest.

- Politiet fikk melding om slagsmål mellom flere personer inne på et utested i Kirkenes. To menn i 20-årene ble satt i arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser og for å ha fremsatt trusler mot politiet.


Festbråk- Kirkenes

Politiet rykket i løpet av natt til søndag ut to ganger på grunn av meldinger om mye festbråk fra en leilighet i Kirkenes. En beruset mann i midten av 20-årene ble satt i arrest fordi han nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate stedet. Politiet har opprettet straffesak.

Ulovlig snøskuterkjøring - Varangerbotn
Natt til søndag fikk politiet melding om at det foregår mye ulovlig kjøring med snøskuter på offentlig vei i Varangerbotn på kvelds- og natterstid.

Drikking på offentlig sted -Tana
En mann i slutten av tenårene vil bli anmeldt av politiet for å ha drukket alkohol på offentlig sted i Tana Bru natt til søndag.

Korte nyheter

 • Terrengbrann i Nesseby

  Brannvesenet rykket ut til brann i terreng ved Holmvatnet i Nesseby rundt klokken 01:40 natt til søndag. Det skal være et lynnedslag som er årsaken til brannen. Skogbrannhelikopter ble rekvirert og klokken 06:50 jobbes det fortsatt med å slukke brannen.

 • SAS-raarahtallen jåerhkieminie

  SAS-raarahtallen måantan jåerhkieminie. Aejkiemieriem tsåahka 11 daenbiejjien lij, mohte dah ij sïemies sjidtieh. SASen girtieh ojhte dan hïeljien haelehten.

  Det er fare for pilotstreik i SAS
  Foto: Ismail Burak Akkan / NRK
 • Skogbrann i Kautokeino

  Det meldes om skogbrann to steder i Kautokeino kommune. Den første langs RV92, mellom Gievdneguikoa og Lapholuoppal. Den andre ved Havgajavri i nærheten av grensa til Øvre Anarjohka nasjonalpark. Helikopter er på vei. Det opplyser 110 Finnmark på Twitter.