Hopp til innhold

Festbråk i Øst-Finnmark

- En beruset mann i 60-årene slo til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes sent lørdag kveld. Politiet fjernet vedkommende fra stedet.

Legemsfornærmelser og slagsmål

- En beruset mann i 60-årene slo til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes sent lørdag kveld. Politiet fjernet vedkommende fra stedet.

- En beruset mann i 20-års alderen skallet til en jevnaldrende mann inne på et utested i Kirkenes natt til søndag. Gjerningsmannen ble innbrakt og satt i arrest.

- Politiet fikk melding om slagsmål mellom flere personer inne på et utested i Kirkenes. To menn i 20-årene ble satt i arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser og for å ha fremsatt trusler mot politiet.


Festbråk- Kirkenes

Politiet rykket i løpet av natt til søndag ut to ganger på grunn av meldinger om mye festbråk fra en leilighet i Kirkenes. En beruset mann i midten av 20-årene ble satt i arrest fordi han nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate stedet. Politiet har opprettet straffesak.

Ulovlig snøskuterkjøring - Varangerbotn
Natt til søndag fikk politiet melding om at det foregår mye ulovlig kjøring med snøskuter på offentlig vei i Varangerbotn på kvelds- og natterstid.

Drikking på offentlig sted -Tana
En mann i slutten av tenårene vil bli anmeldt av politiet for å ha drukket alkohol på offentlig sted i Tana Bru natt til søndag.

Korte nyheter

 • Årets dyreste strøm i tre av fem prisområder mandag

  Økt eksport som følge av strømmangel i Baltikum bidrar mandag til en foreløpig pristopp så langt i år i tre av fem strømregioner.

  Mandag blir døgnprisen den høyeste for året både i Tromsø og Trondheim. I tillegg blir det den dyreste enkelttimen i de to prisområdene, samt i Oslo. Det viser søndagens tall fra Nord Pool, ifølge Europower.

  Klokka 16 mandag kommer både Oslo, Trondheim og Tromsø til å ha en pris på 3,05 kroner kilowattimen. Det er på nivå med Sverige og Finland og Baltikum.

  Strømmen går til retning Baltikum: Oslo eksporterer til Stockholm, som igjen sender strøm til Finland som sender videre til Estland. Også Polen eksporterer til Baltikum på denne tiden av dagen, ifølge nettstedet.

  (©NTB)

 • Illeluktende fly måtte snu

  Et Norwegian på vei til Alta fra Gardermoen måtte snu på grunn av vond lukt i kabinen, skriver Kronstadposten.

  – Det var rett og slett rester etter treff med en fugl som har skjedd i går. Da er rutinen at da inspiserer vi og vasker motoren for å få det rent. Noe som har blitt igjen etter denne prosessen skapte lukten, forteller kommunikasjonsdirektør Esben Tuman i Norwegian til VG.

  En passasjer avisen har snakket med sier flyet skulle ha landet i Alta 11.15, men etter at flyet snudde og et nytt fly måtte oppdrives, tok de reisende av rundt klokken 11.30.

 • Vudje bronsa medáljai

  Kárášjohkalaš Sandra Maria Balto lea beassan juniorluohkká vuodjamis Davviriikkalaš meašttirgilvvuide. Ikte ovttas su joavkkuin fidnejedje bronssa medálja 4x200 fridja vuodjamis. Meašttirgilvvut lágiduvvojit Estteeatnamis, Tartuas dán vahkuloahpa.

  Sandra Maria Balto
  Foto: Kjetil Andersen