NRK Meny
Normal

En av Canadas beste arbeidsplasser

Urfolkskringkaster APTN er med på listen over de 100 beste arbeidsgiverne i Canada.

APTN (Skjermdump av hjemmeside)

Omlag 30 prosent av programmene som APTN kringkaster er på et av utfolksspråkene i Canada. 56 prosent av programmene er på engelsk, mens 16 prosent av innholdet kringkastes på fransk.

Foto: Skjermdump

Listen med årets vinnere ble nylig offentliggjort av The Globe and Mail, og for tredje året på rad er altså Aboriginal Peoples Television Network, APTN, med på denne listen.

– APTN er svært stolt over å bli anerkjent som en av de 100 beste arbeidsgiverne i Canada og dette har først og fremst vært mulig å oppnå på grunn av enestående innsats av de ansatte, sier APTN-sjef, Jean La Rose i en pressemelding tirsdag.

Siden år 2000 har det blitt laget en slik rangering av arbeidsgivere i Canada.

Det er canadas største utgiver av arbeidsmarkedsinformasjon, Mediacorp Canada Inc. , som står bak denne årlige nomineringen.

Utvelgelsen skjer blant annet på bakgrunn av arbeidsplassens arbeidsmiljø, ferieordninger, familievennlighet og mulighet for videreutdanning og personlig utvikling.

Aptn

APTN er i likhet med NRK Sápmi med i urfolkskringkasternettverket WITBN, World Indigenous Television Broadcasters Network.