Samisk Harlem Shake bryllup

Under bryllupet til Per Olav og Camilla Logje fant de på noe enestående til samiske bryllup å være – Nemlig fenomenet «Harlem Shake».

From InfoDispatcher.SingleFileImporter

Det tok skikkelig av da bryllupsgjestene begynte å danse Harlem Shake.

– Det var et impulsstunt!

Forteller den nybakte brudgommen Per Olav Logje (27), han og Camilla Logje (22) giftet seg på fredag i Kautokeino. Det var under bryllupet en av gjestene kom på en sprek idé.

– Noen spurte om vi skulle ta en slik «Harlem Shake». Vi visste ikke hva det var, for vi hadde aldri hørt om det før, forteller Per Olav.

Bruden som heller ikke hadde hørt om fenomenet før, syntes det hele var veldig morsomt.

– Jeg trodde det var en spesiell form for dans. Men så viste det seg at det er helt tilfeldig, og alle gjør sin egen greie. Så det var utrolig morsomt, ivrer nygifte Camilla.

Et anderledes bryllup

Ideen til «Harlem Shake»-stuntet stod Nicolai Lopez for, ifølge brudgommen. Lopez er kjent fra dansegruppen UnDefined som var med i TV2-programmet Norske talenter i 2011.

– Så vi for opp på scenen, og alt ble tatt på sparket. Man kan kalle det for et litt anderledes bryllup, sier den lykkelige brudgommen.

– Siden vi er så ung så ville vi ha et litt anderledes bryllup. Og det artige var jo at de eldre gjestene også ble med etterhvert, forteller Camilla.

Måtte klatre for å filme

Brudeparet har selv sett videoen, som i går kveld var delt 170 ganger på Facebook, over 100 ganger.

– Og vi flirer like godt hver gang!

Ann Solbritt Logje fikk foreviget hendelsen på film med sitt speilreflekskamera.

– Jeg måtte klatre oppover ribbeveggen på en stol i koftestasen for å få et ordentlig overblikk over danserne, så litt risting ble det, forteller fotografen.

Fenomen på Youtube

«Harlem Shake» fenomenet har eksplodert på Youtube. Mellom 5. og 11 .februar ble det lastet opp 12.000 «Harlem Shake» videoer til Youtube, noe som da resulterte i tilsammen 44 millioner visninger.

Kort beskrevet er «Harlem Shake» en kort video bestående av låta til artisten Baauer og to «dansescener» klippet etter hverandre.