NRK Meny
Normal

BlackSheeps-erstattere på plass

To unge gutter skal erstatte Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen i Nesseby-bandet The BlackSheeps.

The BlackSheeps backstage på Storås 2009

Den originale besetningen av The BlackSheeps (f.v.): Alexander Touryguin, Viktoria Eriksen, Emelie Nilsen og Agnete Johnsen.

Foto: Marius Hjeldnes / NRK

BlackSheeps-pappa Oddleif Nilsen bekrefter overfor avisa Ságat at erstattere for Alexander Touryguin og Viktoria Eriksen i The BlackSheeps er på plass før sommerens turne.

Navnene er Nikolaj Gloppen, bassist i Vadsø-bande­t Trendsettarklubben, og Simon Stenvoll Pedersen, trom­me­slag­er i Hammerfest-grup­pa FirstImpression. Vokalist Agnete Johnsen og gitarist Emelie Nilsen er de eneste igjen av originalbesetningen.

Bittert BlackSheeps-brudd

Nylig ble det kjent at bassist Alexander Touryguin og trommeslager Viktoria Eriksen var blitt sparket fra bandet uten at de selv eller foreldrene deres var blitt informert om det før det kom i media.

– Det vi reagerer på er måten det har skjedd på. Medlemmene er fortsatt umyndige, og det er ikke bare å ringe eller sende en mail og fortelle at de ikke lenger er med i bandet. Foreldrene må også kontaktes. Vi har lagt våre sommerplaner opp etter Alexanders turnéprogram, sier Alexanders mor, Elena Touryguina.

Oddleif Nilsen hevder imidlertid ovenfor avisa at Alexander og Viktoria var blitt informert om dette.