NRK Meny
Normal

– Vi går for tre poeng mot Mjøndalen

Tromsø IL spiller en av sine viktigste kamper i kveld når Mjøndalen står på motsatt banehalvdel. Tromsø-spiller sier at de går for 3 poeng for å komme seg bort fra nedrykk.

Tromsø IL er klar for kamp mot Mjøndalen

Tromsø-spillerne er klare for kveldens kamp mot Mjøndalen. Fra venstre: Christian Landu Landu, Gjermund Åsen, Hans Norbye og Magnus Andersen.

Foto: Privat

– Vi går selvfølgelig for seier, dette er en viktig kamp siden Mjøndalen er ett poeng foran oss. Vi skal gi full spiker i dag og vi går for tre poeng. Vi har trent hardt hele forrige uke siden det var landslagspause, og jeg tror vår fysiske trener har hatt en plan med treningen. Jeg regner med at vi er i toppslag i kveld når vi tar imot Mjøndalen, sier Hans Norbye.​

Norbye forteller at det var god stemning under gårsdagens trening.

– Det ser ut som om folk gleder seg til å spille kampen mot Mjøndalen. De to siste kampene har hatt gjennomgangsmelodien og vi har gledet oss til å spille kamper, og vi syns det er artig å spille kamper. Man må jo ufarliggjøre situasjonen, at man er der man er på tabellen, sier han.

Norbye sier at hans egen form er ogd og at han håper på å få starte i kveldens kamp.

– Jeg selv har en oppstigende kurve, jeg føler selv at i de siste kampene så har jeg spilt bedre og bedre.Jeg tror at jeg starter i kveld, jeg føler meg i bra slag og jeg vil gjerne spille i morgen. Og så håper jeg på scoring i kveld, siden jeg ikke har scoret i år, forteller han.

– Vet hvor vi står

For to år siden var dere i likens situasjon som i år, og da sa du at dere kommer til å berge plassen. Som kjent rykket dere ned da, hva sier du i dag om situasjonen?

– En del av oss som rykket ned for to år siden, er jo fortsatt med i dag. Den fellen vi gikk i da, var kanskje at vi regnet med at vi ikke kunne rykke ned, vi tenkte at vi var for gode til å rykke ned. I år er den store forskjellen at vi er alle fullt klar over at situasjonen, man må gi jernet hvis vi skal klare å holde oss oppe i elitedivisjonen. Man så jo hvordan det gikk med Brann i fjor, alle kan jo rykke ned, sier Hans Norbye til slutt.