Vil møte alle Nokas-tiltalte

Kjetil Klungland har møtt flere av de Nokas-tiltalte. I dag sa også David Toska at han vil treffe sønnen til den drepte politimannen.

- Jeg ønsker å treffe samtlige av de tiltalte og høre deres syn på saken og for å se hva som er bak det bildet media presenterer.

Det sa Kjetil Klungland da han vitnet i Nokas-saken i dag.

Har truffet tre

Der kom det fram at sønnen til Arne Sigve Klungland i høst hadde et møte med Lars-Erik Andersen, som var den første som pekte ut drapsmannen i ranslaget.

- Det greit møte, men jeg vil ikke gå inn på hva vi snakket om, sa Kjetil Klungland.

Fra før er det kjent at han har truffet både Johnny Thendrup og mannen som drepte faren, Kjell Alrich Schumann, i fengselet.

Da Klungland i retten i dag fortalte at han ønsket å møte de tiltalte, sa David Toskas forsvarer, Øystein Storrvik, at hans klient også ønsket et møte.

- Det er jeg takknemlig for, sa Klungland.

Takket Andersen

Kjetil Klungland har fulgt både saken i tingretten og lagmannsretten på nært hold.

- Jeg vil ha med meg flest mulig detaljer. Da slipper jeg å sitte hjemme å gruble, sa Klungland, som ikke la skjul på at det var viktig for familien at det nå er kjent hvem som skjøt og drepte faren.

- Jeg hadde hele veien gått med en mistanke, men for meg er ikke mistanke godt nok. Jeg ville ha klart svar, jeg ville ha puslespill-brikkene på plass. Nå vet jeg det, og det var godt å få den biten på plass, sa Kjetil Klungland, og sendte en takk til Lars-Erik Andersen, som pekte ut skytteren:

- Jeg er takknemlig for de tiltalte som har bidratt til å få det fram i lyset.