Slått ut av cupen, to tenner fattigere

Topplagene fra Rogaland kom trygt videre fra første runde i fotball-NM. Simen Våge fra Randaberg IL var en av dem som fikk det tøffest i møtet med overmakten.

Simen Waage

Randabergs Simen Waage kolliderte med motspiller og mistet to tenner i cupkampen mot FK Haugesund.

Viking vant 7-0 mot Ålgård på bortebane like før slutt. Målene i første omgang ble scoret av Osita Chicere (2 ) og Yann Erik de Lanlay. Vidar Nisja og Jón Dadi Bödvarsson (3) satte inn Viking sine scoringer i andre omgang.

Bödvarsson scoret de tre målene sine i løpet av de siste fem minuttene av kampen på Ålgård.

Det var drøyt 1200 tilskuere på Ålgård.

FK Haugesund vant 4-0 mot Randaberg.

Gjestene ledet med tre mål ved pause. David Myhrestam scoret det første målet for FH Haugesund, mens Christian Gytkjær besørget to mål til i første omgang. Han fortsatte med en ny scoring etter åtte minutter av andre omgang.

Sandnes Ulf vant 2-1 over Riska foran 500 tilskuere i Hommersåk. Laget ledet med to mål ved pause, men Riska reduserte midtveis i andre omgang.

Bryne vant 2-0 over Brodd på Midjord i Stavanger. Aram Khalili og Pål Aamodt scoret Bryne-målene.