NRK Meny
Normal

– Vi så trøtte ut i dag

Viking har fem kamper på rad uten seier etter tapet mot Bodø Glimt på hjemmebane. Mai har vært en nedtur for Kjell Jonevret.

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er veldig bittert. Vi har egentlig full kontroll føler jeg. de tar oss på noen kontringer, men spillemessig er det slik som vi forventer. De ligger lavt og prøver å kontre. De var veldig effektive i dag.

Det sier Vikings målscorer Vidar Nisja til NRK etter kampen mot Bodø Glimt.

Viking ser ut til å ha løpt fra seg. Rogalendingene er oppe i fem kamper uten seier etter søndagens 2-3-tap hjemme mot Bodø/Glimt.

– I dag er vi ikke gode nok. Dette er en seier som vi skal ha, sier Nisja.

Han innrømmer at mai måned ikke har blitt det Viking håpet på.

– De siste kampene har egentlig vært skuffende. Vi må bare jobbe oss opp igjen og komme tilbake der vi var i starten

Da var vi gode, da fløt ting, men nå har vi hatt en dupp, og vi må komme tilbake kjappes mulig mener Viking-spilleren.

– Vi var effektive

For Glimt fortsetter den rikholdige poengfangsten i eliteseriecomebacket.

Nordlendingene har tatt fire strake seire og kom opp i 17 poeng, like mange som Viking.

– Vi visste vi måtte være effektive, og det var vi. Vi var litt heldig mot slutten da viking presset på. det var herlig med tre poeng, sier Glimts tomålsscorer Anders Karlsen til NRK.

Karlsen, som har en fortid i Stavanger IF, måtte inn da Papa Alioune Ndiaye skadet seg i en kollisjon med Vikings Kristoffer Haugen mot slutten av første omgang. Badou var ifølge C More bevisstløs en periode.

Glimts dyktige midtbanespiller ble båret ut av banen og sendt på sykehus.

Viking-Bodø glimt

Slik så det ut da Viking tok ledelsen 1–0 mot Bodø Glimt.

Foto: Anders Fehn / NRK

Ledet to ganger

Viking ledet to ganger, men uten å holde inn. Bjorn Daniel Sverrisson ordnet 1–0 fra kort hold etter 19 minutter, mens Vidar Nisja headet inn 2–1 på overtid før pause.

Moustapha Ndiaye utlignet først på en retur, mens Karlsen utlignet til 2–2 med et pent skudd fra 18 meter tidlig i annen omgang.

Samme Karlsen skjøt inn 3–2 etter drøye timen.

Kjell Jonevret

Mai måned har vært en nedtur for Viking-trener Kjell Jonevret.

Foto: Anders Fehn / NRK

– I andre omgang er vi svake. Det går veldig langsomt. Kampbildet er akkurat som vi hadde ventet. Det er det vi har jobbet med og trent på. vi får kampen akkurat dit vi vil, men vi klarer ikke demme opp, og Bodø Glimt gjør det bra, slik oppsummerer Viking-trener Kjell Jonevret kampen til NRK.

Den siste måneden har også vært en nedtur for Viking-treneren.

– Vi så trøtte ut i dag. det skal bli utrolig deilig å få være borte fra hverandre et par dager nå og få starte på null igjen, sier Jonevret.

Sjelden seier i Stavanger

Etter en god start på sesongen har det stoppet opp for Viking. Laget er oppe i fem kamper uten seier og faller på tabellen.

Glimt har fått et hyggelig møte med eliteserien etter fjorårets opprykk. De gule står med fire strake seirer.

For bare annen gang i historien vant nordlendingene en bortekamp mot Viking. 2-6-13 er klubbens fasit i oljebyen.

– Dette er helt utrolig. Jeg tar av meg hatten for spillerne i dag. Det er utrolig bra laginnsats og lagmoral. Vi hadde en ambisjon i pausen om at vi skulle komme tilbake og score i annen omgang. Det klarte vi, å score tre mål her i dag og vinne, det er sterkt, sier Bodø Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til NRK.

Seriefotballen tar en pause til landskampene mot Frankrike (tirsdag) og Russland (lørdag) er unnagjort. Viking tar turen til Sarpsborg 9. juni, mens Glimt samme dag spiller borte mot Sandnes Ulf.

Laster innhold, vennligst vent..