Sløste med sjansene

Viking hadde flere stor muligheter mot slutten av kampen, men klarte ikke å få inn det avgjørende målet.

Andre Danielsen

Miika Koppinen og Andre Danielsen under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Tromsø¸ på Viking stadion.

En gedigen forsvarstabbe av Indridi Sigurdsson gjorde at Tromsø tok ledelsen 1-0 etter 38 minutter i første omgang.

Kampfakta: Viking - Tromsø

Feilpassningen fra Sigurdsson gikk rett i bena til Tromsø-angriper George Mourad, som lett kunne sette ballen forbi målvakt Rune Almenning Jarstein.

I andre omgang fikk Viking bedre grep om kampen, og 20 minutter ut i omgangen utligner Viking til 1-1. Stefan Gislason rager høyest i innenfor sekstenmeteren til Tromsø, og header inn målet etter innlegget fra Vidar Nisja.

Viking hadde flere store sjanser mot slutten av kampen. Både Stefan Gislason og Tommy Høiland var nær ved å sikre tre poeng til Viking.

- Vi fikk det målet vi jaktet på. Jeg synes det var sterkt av oss å hente oss inn igjen, sa Steenslid, mens trener Åge Hareide konstaterte at laget sliter for tiden.

- Vi sliter spillemessig og hadde i utgangspunktet satset på tre poeng i dag, sa Hareide.

Viking ligger på 11.plassen i eliteserien med sine fem poeng.

10.063 tilskuere fikk med seg kampen på Viking stadion.