Ingen cupbombe for Fyllingen – Viking fortsatt i cupen

Det ble ingen cupbombe da Viking besøkte Fyllingen torsdag. Stavangerlaget vant kampen 4-1.

Video Fyllingen - Viking 0-1

0-1: Tommy Høiland, 42 minutter. (Klikk på pilen for å vise klippet.)

Etter Fyllingens seier over Brann tidligere i år, var kanskje håpet om seier over nok et eliteserielag til stede hos hordalendingene torsdag. Men Viking ble for sterke.

Fyllingen kjempet heroisk og klarte å score, men ble til tider rundspilt og dermed er årets cupeventyr over for Fyllingen.

Første omgang var riktignok nærmest over da Viking fikk inn sitt første mål ved Tommy Høiland.

Helt på tampen av omgangen satte imidlertid Indridi Sigurdsson enkelt ballen i mål.

0-2: Indridi Sigurdsson, 45 minutter

Video Fyllingen - Viking 2-0

Etter et innlegg fra Tommy Høiland kunne Vidar Nisja sette ballen i det lengste hjørnet noen minutter ute i andre omgang.

0-3: Vidar Nisja, 61 minutter

Video Fyllingen - Viking 0-3

Voldssom stemning skapte det imidlertid da Fyllingens Stian Selle reduserte få minutter før kampslutt.

1-3: Stian Selle, 86 minutter

Video Fyllingen - Viking 1-3

Kampens femte mål var et selvmål signet Fyllingen. 1810 tilskuere så kampen.