Viking reddet poeng på overtid mot Brann

92 minutter var passert da Samuel Adegbenro steg til værs og stanget inn 1–1 mot Brann i solfylte Bergen.

Viking mot Brann

Viking-jubel på overtid mot Brann.

Bergenserne tok ledelsen etter 22 minutter med Fredrik Haugen. Et skudd fra drøyt 20 meter var innom en Viking-spiller på vei mot målet. Brann, som har fått en mye bedre start på sesongen enn Viking, holdt ledelsen til det gjenstod noen sekunder av kampen. Kampuret hadde bikket 92 minutter da et innlegg fra venstresiden ble headet i mål av Vikings nummer sju: Samuel Adegbenro.

– Det var et veldig godt poeng. Vi gir aldri opp, sa Viking-spilleren til Eurosport etter kampen.

Over nedrykksstreken

Poengdelingen gjør at Viking nå har fire poeng etter seks kamper. Poengene har kommet i de to siste kampene. Det gjør at Stavangerlaget akkurat nå er over nedrykksstreken for første gang denne sesongen, men de fleste lagene rundt har en kamp mindre spilt.

Brann kunne med seier ha vært à poeng med Rosenborg, men med et poeng plasserer bergenserne seg på fjerdeplass.

Fredrik Haugen

Brann tok ledelsen mot Viking.

Sjanser til begge lag

Vikings Steffen Ernemann var nær å utligne til 1–1 etter 39 minutter, men hans heading fra rundt fem meter snek seg utenfor stolpen til Piotr Leciejewski.

Gjestene var for fullt med også i annen omgang, men klarte aldri å sette det store trykket mot Brann-forsvaret og Leciejewski.

Daniel Braaten fikk muligheten til å punktere kampen da han forserte oppover høyresiden, men avslutningen gikk i nettveggen. I stedet var det Viking som fikk med seg ett poeng.