Meling slo tilbake med scoring mot Viking

Birger Meling fikk aldri tilliten han mener han fortjente i Viking. Søndag var han tilbake på Viking stadion som Stabæk-spiller og snøt Viking fra seier med sin frisparkscoring.

Birger meling mot Viking

Stabæks Birger Meling i duell med Abdisalam Ibrahim under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Stabæk på Viking stadion.

Det ble uavgjort da Viking i kveld tok imot Stabæk på Viking stadion.

Ernest Asante ga Stabæk ledelsen først etter en kjempetabbe av tidligere Stabæk-keeper Iven Austbø.

Sisteskansen kom ut på et gjennomspill, men headet ballen mot eget mål istedenfor å klarere den vekk. Det ga lynraske Asante muligheten til å sette ballen i åpent mål.

– Det føles jo ikke bra når du gjør noe sånt. Men det er sånt som dessverre kan skje, sier Iven Austbø til NRK etter kampen.

Aasheim med sin første

Tor André Aasheim utlignet til 1-1 med sin første scoring for Viking da han fikk muligheten to ganger mot Stabæk-keeper Sayouba Mandé.

– Det var en helt utrolig følelse. Det er noe jeg har jobbet mot hele livet, helt siden jeg begynte å spille fotball, sier Aasheim etter kampen.

Viking - Stabæk

Vikings Andre Danielsen i duell under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Stabæk på Viking stadion.

Meling slo tilbake med scoring

Patrick Pedersen snudde kampen for siddisene etter 62 minutter, men etter 71 minutter skrittet den tidligere Viking-spilleren Birger Meling opp og skrudde et frispark over muren med sin presise venstrefot.

– Det var deilig å se den ballen gå inn, vi trenger alle de poengene vi kan få, sier Meling.

Og for en spiller som Viking mente veide for lite, og var for lav, til å kunne fortsette i klubben, var det spesielt kjekt å score i dag.

– Det var spesielt å se den ballen gå inn her, det var gøy, ekstatisk, sier Meling.

Resultatet gjør at Stabæk stadig er nest sist, nå med 17 poeng. Viking ligger på åttendeplass med 31 poeng.