NRK Meny
Normal

Viking knuste Hødd i La Manga

– Vi har fortsatt en hel del å jobbe med, sier trener Kjell Jonevret etter 4–1-seieren.

Viking i La Manga

Vikings analysesjef Gaute Schei, assistenttrener Kåre Ingebrigtsen og trener Kjell Jonevret på den grønne treningsmatta i La Manga i Spania i forrige uke.

Foto: Viking Fotball

1. divisjonsklubben var sjanseløse mot Viking i søndagens treningskamp i La Manga i Spania. Solide 4–1 endte til slutt resultatet på.

Jon Dadi Bödvarsson ble dagens mann med to mål. Steinthor Thorsteinsson og Vidar Nisja stod for de to andre. Jonas Ingebrigtsen skåret for Hødd, ifølge RA.

Viking-trener Kjell Jonevret er – ikke overraskende – godt fornøyd med dagens innsats.

– Hødd står på, er fysisk sterke og løper mye, men vi var bedre i alle faser av spillet. Vi lager fire vakre mål, og defensivt var vi aggressive og gode. De hadde jo egentlig ingen målsjanser. Alt i alt en bra Viking kveld! sier treneren på telefon til NRK etter kampen.

Fjelde får skryt

Jonevret trekker særlig fram unggutten Pål Fjelde, som kom utpå som midtstopper etter pausen.

– Han gjorde en kjempebra omgang.

Nigerianeren Osita Chickere fikk for første gang prøve seg fra start.

– Han er sterk i ballmottaket og farlig hele tiden. Han har litt igjen ennå, men han gjorde en bra kamp i dag, sier Jonevret.

Blir tøffere framover

Treneren er påpasselig med å ikke bli høy på pæra etter den solide seieren.

– Vi har fortsatt en hel del å jobbe med. Hødd er tross alt et lag fra den nest øverste divisjonen. Det er et bra lag, men vi får nok tøffere motstand framover.

– Men etter sånne kamper som dette, så virker det i alle fall som vi kan gå videre, vi trenger liksom ikke begynne på nytt. Det føles som vi er på rett vei, og det er kjekt, sier Jonevret.

På onsdag venter Hønefoss i Spania-solen. Torsdag bærer det hjem til Stavanger.