Vant sin ellevte liga-kamp på rad

Det så mørkt ut en liten stund, men Stavanger Oilers gjorde ikke Storhamars stavangerbesøk til noen hyggelig affære.

Oilers vant over VIF

Stavanger Oilers vant også mot Vålerenga tidligere i sesongen, nå er neste kamp 16. januar.

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Etter en hektisk innspurt ble det til slutt 3-2 til hjemmelaget da Stavanger Oilers tok i mot Storhamar Dragons lørdag ettermiddag.

Dragons som ikke har vunnet over stavangerlaget siden september ville vise hva de var gode for og satte like godt pucken i mål allerede etter ett minutt. 1-0 var stillingen i lang tid før Martin Strandfeldt sikret hjemmelaget en utligning i begynnelsen av andre periode.

Men stillingen skulle ikke vare, Storhamar tok igjen ledelsen bare seks minutter senere. Og nå var kampen for alvor i gang. Jean-Michel Daoust utlignet fem minutter senere for hjemmelaget.

Topper tabellen

I det tredje periode startet på Tjensvoll i Stavanger hadde og hjemmepublikummet begynt å kjenne sin besøkelsestid, og spenningen var til å ta og føle hver gang noen nærmet seg. Da Nck Schaus satte pucken i nettet bare fem minutter inn i runden var det til stor jubel fra publikum.

Og slik skulle det ende, 3-2 til Stavanger Oilers som dermed har tatt sin ellevte seier på rad i eliteserien, vinner de mot Tønsberg den 16. januar tangerer de klubbrekorden på tolv strake seiere.

Oilers ligger nå på topp på tabellen, men med to færre kamper spilt enn Vålerenga som ligger rett under.