Stavangers store holmgang skjer på Hall Toll onsdag

Listetoppene i partiene som er representert i Stavanger bystyre barker sammen til stor valgdebatt onsdag kveld.

Video Innbydelse til valgdebatt i Stavanger

NRK Rogaland og Stavanger Aftenblad innbyr til valgdebatt om stavangerpolitikken. John Gunnar Skien og Tom Hetland er debattledere.


Stavanger Aftenblad og NRK Rogaland har gått sammen om den store Valgdebatten på Hall Toll onsdag kveld. Dørene åpnes klokken 19.00, og politikerne får slippe til etter en oppvarming av NRKs Utakt-par, Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland.

Bjørn Olav Skjæveland (t.v.) og Per Øystein Kvindesland

NRK Rogalands Bjørn Olav Skjæveland og Per Øystein Kvindesland ser du på Hall Toll.

Foto: Anne Lise Norheim / NRK

Debatten vil ha fire hovedtemaer, før Stavanger Aftenblad presenterer en rykende fersk meningsmåling som vil vise hvem av listetoppene som ligger best an til å ikle seg ordførerkjedet etter valget 12. september.

Skole, innvandring, integrering og bybane

NRKs John Gunnar Skien og sjefredaktør Tom Hetland i Stavanger Aftenblad vil styre debatten. Debatten er åpen for alle med gratis inngang.

– Dette er et helt unikt prosjekt, sier Skien som håper på god stemning, fullt hus og at folk får svar på det de lurer på.

Kanskje vil du få svar på hvilket parti som har den beste skolepolitikken? Innvandring og integrering blir også et naturlig debattema etter terrorangrepene 22. juli.

Cecilie Bjelland, Tore B. Kallevig og Christine Sagen Helgø

Cecilie Bjelland, Ap, Tore B. Kallevig, Frp, og Christine Sagen Helgø, H, kjemper om ordførervervet i Stavanger.

Foto: NRK/Frp/NRK

To andre viktige temaer for Stavanger-regionen er bybanen og boligpolitikk, og vil derfor bli grundig debattert på Hall Toll onsdag kveld.

– Dette skal være kjekt og ikke bare alvor og tungsinn, sier debattleder Skien.

De som ikke har anledning til å ta turen til Hall Toll kan følge debatten på nett. Aftenbladet.no, nrk.no/rogaland og Rogaland24 på Altibox. vil overføre debatten fra kl. 19.20.

Video Valgdebatten 2011 i Stavanger

Onsdag 31. august kl. 19.20 starter sendingen fra valgdebatten i Stavanger her!