Valg Rogaland 2015

Hopp til innhold

Valg Rogaland 2015

  • SNART EINIGE I HAUGESUND:

    Forhandlingane mellom Ap i Haugesund og andre moglege samarbeidsparti ser ut til å gå mot ei løysing. Forhandlingane er avslutta for kvelden og blir tatt opp igjen i morgon, opplyser leiar for Haugesund Ap, Ragnhild Bjerkvik. Ap har varsla ein pressekonferanse onsdag klokka 19.

  • SAGEN HELGØ FORTSETTER SOM ORDFØRER

    Høyres Christine Sagen Helgø fortsetter som ordfører i Stavanger fram til 2019. Det kom fram på pressekonferansen til flertallspartiene i Stavanger fredag formiddag. Bjørg Tysdal Moe fortsetter som varaordfører.

  • FORHANDLINGER I HAUGESUND:

    Det blir pause i forhandlingene mellom Haugesund Arbeiderparti og mulige samarbeidspartnere i helga, melder partiet. Forhandlinger blir gjenopptatt på mandag 21.september.

God stemning etter et fantastisk valg for Miljøpartiet de Grønne. Men Torfinn Ingeborgrud nekter for at han er overrasket.

MDG går frå 1 til 15 representantar i Rogaland

Frp og Høgre må stå på utsida når Ap fører samtalar med sentrumspartia i fylket. Det er avtalebrot og dårleg moral, meiner Terje Halleland (Frp).

Frp-Halleland skuldar KrF for dårleg moral

Folkeavstemming om kommunesammenslåing

SMS-varsel øker valgoppslutningen

Folkeavstemning om kommunesammenslåing pågår i Klæbu mandag og folk er oppfordret til å delta på SMS og epost. Dette er med på å øke valgdeltagelsen viser forsøk før fjorårets kommunevalg, ifølge en fersk rapport.