Hopp til innhold

Ukjent Lotto-vinner har meldt seg: – Fikk sjokk i minibanken

– Jeg skulle ta ut 500 kroner i minibanken og forventa at det skulle være rundt 6000 kroner på kontoen. Men der lyste jo over 13 millioner kroner mot meg, sier 42-åringen fra Klepp i Rogaland, skriver Norsk Tipping.

May Lisbeth Midtgård Myrvang i Norsk Tipping
Foto: Pernille Storholm Skaret / Norsk Tipping

Forrige helg annonserte spillselskapet at en mann i Rogaland hadde vunnet førstepremien i Lotto. En premie verdt 13 millioner kroner.

Men, da de ringte for å gratulere mannen med milliongevinsten, så tok han ikke telefonen.

2. august ble pengene satt inn på mannens konto. Og først i dag – én uke etter at han vant 13 millioner kroner, oppdaget 42-åringen at det var han som var den heldige vinneren.

Les også:

Full pott

Mannen leverte vinnerkupongen på Coop Extra på Klepp Stasjon og den ferske millionæren ønsker å være anonym. Til Norsk Tipping sier 42-åringen at han først ble klar over gevinsten da han skulle ta ut penger i minibanken.

– Jeg trodde jeg måtte ringe ambulansen, for jeg fikk jo sjokk og pusteproblemer, ler den nybakte millionæren.

Mannen var på ferie da han så nyheten om at en rogalending var blitt Lotto-millionær, men han trodde ikke at det var han selv.

– Tanken streifa meg, men så tenkte jeg at det var umulig, forteller mannen som selv ringte Norsk Tipping og ga seg til kjenne.

Vil fortsette å spille

Nøyaktig én uke etter at Lotto-tallene hans ble trukket ut, ligger den ferske millionæren på sofaen og forsøker å la det hele synke inn. Men Lotto, det er han ikke ferdig med.

– Jeg lurer på om det er vits i å spille de samme tallene en gang til. Men jeg har jo saktens råd til å levere en kupong, ler 42-åringen.

Vinnersannsynligheten er 1:5,4 mill. per rekke, og rogalendingen var den eneste som prikka inn sju rette i Lotto lørdag 29. juli og dermed ble han hele 13.667.465 kroner rikere.

Dette er tallene som gjorde rogalendingen til millionær:

2–5–7–10–22–24–30. Tilleggstall: 19