NRK Meny

Tre påsatte branner på to timer

Oppsummert

Natt til 24. mai var det tre påsatte branner på to timer i et område i Sandnes. Politiet mener de samme personene trolig står bak.

 • Ser sammenheng mellom brannene

  Det var mellom klokka 02 og 04 i natt tre ildspåsettelser i samme område i Sandnes. Politiet mener det er samme personer som står bak. – Brannene var påsatt, men det var ikke fare for at de skulle spre seg til hus. Politiet ser likevel alvorlig på ildspåsettelsene og har opprettet sak, sier operasjonsleder Karstein Tendenes.

 • Brann i ei tønne med sprabokser

  Klokka 04.19 var det en ny brann i Sandnes, denne gangen i ei tønne i Torneroseveien. Vitner hørte små eksplosjoner fra brannen. De skyldes sannsynligvis spraybokser som ekspøoderte, ifølge politiet. Det er ikke hus i nærheten.

  Brann i ei tønne i Torneroseveien i Sandnes
  Foto: Ronny Hjertås
 • Bildekk brant på Lura

  Klokka 04 i natt rykket brannvesenet ut etter melding om brann i bildekk i en conteiner i Jakob Askelandsvei på Lura. De begrenset brannen til containeren, men det var mye sort røyk i området på grunn av de brennende bildekkene.

  Brann i en container med bildekk i Jakob Askelandsvei på Lura.
  Foto: Ronny Hjertås
 • Bossdunk brant i Sandnes

  Brannvesenet rykket klokka 02 i natt ut etter melding om brann i en bossdunk i Seljeveien ved Burger og pizzacompaniet i Sandnes. De slukket brannen og hindret andre skader enn selve bossdunken.

  Brann ved Seljeveien i Sandnes
  Foto: Ronny Hjertås