NRK Meny

Trafikk: Sola

 • Trafikken flyt igjen

  Begge bilane som kolliderte på fylkesveg 215 er nå ute av køyrebanen. Det er store skader på dei, men ingen av dei to førarane har kome alvorleg til skade. Trafikken flyt nå greitt, etter at vegen var stengt ein periode.

 • Kollisjon på Sola

  To bilar kolliderte på Sola like ved adressa Kleppvegen 80 i 14-tida. Bilane er ikkje lengre køyrbare. Personane som var involverte er nå ute av bilane og blir tatt hand om av helsepersonell.

 • Politihund spora opp bilførar

  Dei to mennene som var involvert i eit trafikkuhell ved Shell-stasjonen på Tananger er nå tekne av politiet. Dei stakk frå staden etter å ha krasja med ein trailer, men politihunden Morgan har spora dei opp, opplyser politiet. Dei blei tekne med til legevakta for blodprøve.

 • Stakk fra stedet etter ulykke

  De to personene som var i bilen som frontkolliderte med en trailer på Tanangerveien, stakk fra stedet. Ifølge vitner var de i 20-årene og virket ruset. De forsvant i retning Tananger ring. Veien er stengt i begge retninger. Politiet jobber på stedet.

 • Veien stengt etter frontkollisjon

  Kvernevik brannstasjon rykker ut etter en melding om en trafikkulykke på Tanangerveien, ved Shell Tananger. Det skal være en frontkollisjon mellom en trailer og en personbil. Veien er helt stengt.