Trafikk: Sola

 • Alvorlig skadd i trafikkulykke

  En mann i 40-åra fikk alvorlige skader i trafikkulykka ved flyplassen på Sola i morges. Det melder Stavanger universitetssjukehus. Det er ikke meldt om skader på andre personer i forbindelse med ulykka.

 • To biler og ett vogntog i ulykke

  Førerne av de to personbilene som var involvert i trafikkulykka i Sola er kjørt til sykehus med ambulanse. Det er ikke kjent hvor alvorlig skadd de er. Også et vogntog var involvert i ulykka, men denne sjåføren er uskadd. Trafikken blir dirigert.

 • Trafikkulykke skaper kø i Sola

  To biler er involvert i ei trafikkulykke mellom Sola Prestegårdsveg og om trafikkulykke på Tanangervegen. Ifølge politiet står trafikken stille i begge retninger. De er på plass sammen med de andre nødetatene.

 • Lastebil i autovernet

  Ein lastebil køyrde tidlegare i dag inn i autovernet på Tananger i Sola. Ingen blei skadd, men det blei lange køar i området. Bilen blei fjerna og vegen blei opna igjen om lag klokka 13.

 • Trafikkulykke ved Solakrossen

  To biler frontkolliderte i formiddag på Solakrossen i Sola kommune. Kollisjonen skjedde trolig i lav hastighet. Personene involvert er ved bevissthet og oppegående. Trafikken flyter greit forbi ulykkesstedet.