Trafikk: Sola

 • Ber vitner melde seg

  Politiet etterlyser vitner til trafikkulykka i Sola sentrum, mellom en lastebil og en syklist. Ulykka skjedde ved Arabergveien tirsdag ettermiddag klokka 13.35. Politiet ber folk som kan ha sett noe i forbindelse med ulykka om å ta kontakt.

 • Tilstanden har bedra seg

  Mannen i 60-åra, som blei påkjørt av en lastebil i Sola sentrum tirsdag, har ikke lenger kritiske skader. Sjukehuset melder i dag at tilstanden til mannen er alvorlig, men stabil. Politiet jobber fortsatt med å kartlegge årsaken til ulykka.

 • Kritisk skadd etter påkjørsel

  En person ble ved 13.30-tiden tirsdag påkjørt av en lastebil ved Solakrossen. Personen var bevisstløs og ble fraktet av ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. I en pressemelding opplyser sykehuset at tilstanden til syklisten, en mann født i 1955, er kritisk, men stabil.

 • Syklist påkøyrd

  Personen som vart påkøyrd i Sola sentrum var på sykkel då ulykka skjedde, opplyser politiet. Ulykka skjedde i Arabergvegen og vegen er stengt. Foreløpig er det ikkje fleire opplysningar om tilstanden til den skadde syklisten.

  Lastebilen som kjørte på en sykkel på Sola
  Foto: Thomas Ystrøm / NRK
 • Påkjørt av lastebil

  En person ble påkjørt av en lastebil i Sola sentrum i ettermiddag. Personen var bevisstløs, og er fraktet med ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Politiet melder at skadeomfanget er ukjent, og at de er på vei til stedet.

Flere nyheter fra Rogaland

Torsk i fiskekasse

Norsk torsk sendes til Kina og fylles med vann og kjemikalier